QUOTE OF THE WEEK

“What happens once will never happen again. But what happens twice will
surely happen a third time.”

Weaky! Weaky!

Sovit gott inatt?! Själv så vaknade jag X antal gånger pågrund av olika anledningar, men jag lyckades somna om. Vilket jag har haft svårt med men det har blivit bättre så hallelujah!
Min kära granne försökte få upp mig så tidigt som möjligt för att vi skulle ut och springa runt sjön men det har jag gjort varje morgon under veckan så under helgen är det vilodag för mig men jag hade tydligen lovat henne så det blev en runda iaf. Men ska nog ta och göra lite breakfast, och börja göra mig iordning för dagen, have no idea vad jag ska göra idag men det lutar sig åt stan svänger nog förbi angelicas jobb om hon jobbar idag vill säga. Som sagt vi får helt enkelt se vad som händer idag. Men nu måste jag ner magen hungrar efter mat!

/ R

Nyligen hemkommen..

...från en helt underbar kväll, nja inte riktigt men helt okej faktiskt!
Var på fest snarare hemma chill som jag inte riktigt hade tänkt gå på men golnaz som förresten är dagens hater lyckades övertala mig till slut och det tackar jag för! Hade riktigt trevligt, visst festen i sig var väl inget man skulle gå runt och skryta om men men bättre än ingenting iaf och alla som var där var skit sköna så alla trivdes tillsammans. "Festen" var rätt uppdelat, ena rummet kollade vissa på film och drack chillade helt enkelt och rummet brevid var det folk som hade dance battle med varandra rätt underhållande faktiskt, för vissa människor borde inte dansa eller bör undvika det iaf.. "not hatin’, just sayin’"  ;) Själv så hängde jag i köket där det tillagades allt möjligt smått och gott  kombinerat med en massa skit snack och vattenpipa med jordgubbsmak! :).

Det var iallafall en trevlig kväll synd bara att inte martina kunde komma såg fram emot att få träffa henne..

 Nä, men nu är det dags att byta om och krypa ner i en varm och skön säng så nu är det natti natti för mig...

/ R

En grej ni inte visste om Rhick Jeezy ...

Han är halv iranie HAHAHA han har bara inte berättat det för folk, äre inte fett synd om han, han går runt och leker amerikan. Nu vet ni det :D 

shit glömde en grej , han kan flytande persiska !
Om jag får höra flera grejer om han som typ ingen vet så skriver jag upp det direkt :D.

/ G


Thank God It's Friday!

Hello gott folk!
Yes, äntligen börjar bloggen bli klar härliigt härliigt.. Hmm, idag är det ju fredag har ingen aning vad jag ska göra faktiskt men har lite saker att välja på men frågan är om jag verkligen orkar att dra ut och slösa pengar, känner mig rätt så sliten faktiskt men men that's life hur som helst så är det iaf fredag och bara det är värt att fira.. Neepp, ville bara inviga bloggen med ett riktigt inlägg men nu är det dags att göra sig iordning..  

/ R