• Hemma bra men borta bäst! :)

Nu är man hemma igen från Enköping eller det har jag varit länge.. Kom väl hem vid 5 tiden ungefär men roligt har jag haft iaf.. det har man alltid med familjen Warsberg ;) försökte nyss sova men det gick inte så bra så nu sitter jag här framför datorn.. Jag är såååå himla sugen på godis eller rättare sagt SOCKER! Men ska verkligen försöka hålla mig.. Vad gjorde jag mer när jag kom hem då? Joo, jag träffade Art som hade köpt presenter och så sen gick vi och käkade tillsammans.. Det var ett tag sen jag gjorde nått med grabbarna först var jag ju sjuk ett tag sen har jag varit med Anishia så det var nice att kunna ha lite kill snack.. Nää, nu orkar jag inte skriva mer ska ta och hitta på något annat men hoppas ni har haft det bra och sov så gott!


/ R.

• Fortfarande i Enköping

Heejheej


Just nu sitter jag här med Olivia hos Anishia.. Jag har varit här sen fredag och vi har gjort en massa roligt.. Men just nu så är vi själva här för resten av familjen har gått ut :P så vad ska vi göra då? Joo, vi tänkte titta på film men vet inte riktigt vad vi ska se men vi får se vad det blir.. Hoppas ni har haft en bra helg för det har vi iaf haft.. Vet inte riktigt om jag åker hem idag eller imorn får se senare ikväll men ensak är säkert iaf och det är att det blir el clasico ikväll! :) hörs! Olivia hälsar till er alla! :)



Jag & Olivia :)



/ R.

Dagens Låt | Snoop Dogg - I Wanna Rock


• Sova snart?

Åh, kan jag inte bara bli trött vill verkligen sova! Det är så skönt att sova tungt men nej nej jag är hur pigg som helst.. Har varit så pigg så jag bestämde mig för att tvätta blev nyss klar så vad ska man gära nu då? Finns nog inte så mycket att göra mer än  att kolla på film? Men jag vet inte vad jag ska se har typ sett det mesta.. Det lutar sig åt Homecoming en ny skräckfilm  fast får lite B-ilmsk vibbar över det hela men vi får se.. Mischa Barton har huvudrollen och hon är ju wwaaaaaaaay överskattad B-kändis helt enkelt :) Nää, nu är det dags för film.. Natti natt på er som sover, lyckos er!


/ R.

• Hungrig!!

Har precis kollat klart på en film "Sleep Dealers" spanskt hitte på film.. Filmen var väl bra men var lite si sdåär komplicerat då och då.. Men nu är jag skiiiit hungrig och jag vet inte vad jag ska äta.. är sugen på allt möjligt! Men jag har funderat på Pasta eller Sushi och varför inte Kebabpasta?! :O Som sagt det är svårt.. Men å andra sidan har jag inte tränat nått i veckan inte ordenligt iaf.. Då känns det fel att äta ute.. Ska jag hålla mig tills imorgon istället? Har ju lite lasagne kvar från igår så varför inte :) Yes, nu har jag bestämt mig det blir lasagne :) ska ner och värma upp det nu men vi höres! G, kan du ringa mig senare?!


/ R.

Dagens Låt | Trey Songz Ft. Gucci Mane & Soulja Boy - LOL :-) Smiley Face


• En dag kvar..

.. ja till fredag! :) Har verkligen längtat :P Har precis duschat klart och bytt om osv.. Har varit ute hela dan kollat efter julklappar osv.. Lite halvt drygt faktiskt har ju inga pengar på mobilen så kan ju inte höra av mig till folk så jag fick kolla runt ensam :( men det gick ju lika bra det! Men jag hittar faktiskt ingenting.. okej ska vara ärlig det var inte så att jag ansträngde mig precis men jag försökte iaf! Men hur som helst så är jag hemma nu och jag har ingen aning om vad jag ska göra.. funderar på att kolla på dom nya heroes avsnitten eller ska jag spara dom till senare? Ska jag gå ut och äta eller springa runt sjön?! Har faktiskt ingen aning får se hur jag gör.. Juste, Söderling vann ju igår bara för att jag kritiserade honom hahaha så typiskt men han var värd segern! Det var allt för mig.. vi hörs!


/ R.

• Seg och trött!

Jag åkte aldrig till kista har lite små ångest över det men jag är för seg.. Så jag har bara legat i sängen och kollat på tennis matchen mot Djokovic och Söderling.. Håller självklart på Djokovic.. Söderling är bra men har aldrig sett hans storhet?! Jag kan nog erkänna att jag underskattar honom pågrund av att är svensk.. Inget illa mot svenskar men det känns mer naturligt när Sverige gör bra ifrån sig i hockey eller några andra vintersporter men tennis?! För om jag ska vara ärlig så är han inte så braaaaaaaaa som alla vill få honom att vara visst har han slagit Nadal två gånger.. När jag ser Söderling spela så är det bara serven sen har han riktigt tunga grundslag men skulle man plocka bort hans serv så är han ingenting för bra spelare ska ju kunna klara sig utan serven ibland men han tillhör inte dom.. Har han dålig serv för dagen så har han förlorat matchen så är det! Haha vet inte ens vad jag skriver men jag stör mig på honom bara men ändå gillar jag killen lite sådär små kaxig bryr sig inte vad dom andra tycker kör sitt eget race så som det ska vara helt enkelt. ÅÅÅHHH, va sugen jag är på KEBABPASTA funderar på att dra till pizza stugan och köpa det.. men får se ska se klart på tennisen först.. Men vi lär höras sen iaf!


/ R.

Dagens Låt | Shakira Ft. Lil' Wayne - Give It Up To Me


• Seg dag..

.. som sagt idag har varit riktigt seg måste jag säga.. Kunde knappt sova inatt vet inte varför var helt enkelt inte trött.. Sen skulle jag jobba idag hos Robban men jag fick inte hänga med då jag behövdes hemma idag för dom skulle arbeta med köket.. Så vad har jag gjort då? Joo, jag har hjälpt lite med att plcoka undan saker å så.. Men nu är dom klara iaf.. fast inte med köket menar för dagen :) tänkte dra till kista snart har lite saker att köpa men jag orkar faktiskt inte åka dit funderar på om jag ska göra det imorn istället men jag vet ju inte om jag ska få jobba imorn.. Får se hur jag gör.. Sen till alla som har skickat sms så har jag inte fyllt på mobilen tänkte göra det på fredag så det är därför jag inte har kunnat svara... nu vet ni :) vi hörs!


/ R.

• 3 dagar kvar..

.. till fredag! Vill ha fredag nu nu nu! Är så himla rastlös så det är inte sant.. Vill bara hitta på nått spelar ingen roll vad med nånting vill jag göra typ spela fotboll, gå på bio, käka buffë bara umgås helt enkelt.. Men aja kan inte göra mer än bara veta.. Idag ska jag iaf träna! Ska förkusera på armarna och magen eller ryggen har inte bestämt mig än får se hur jag gör... Shit, vad jag är sugen på frukt skulle inte sitta fel med fruktsallad nu :P nää, men nu är det dags för mig att börja röra mig.. Vi hörs!


/ R.

Dagens Låt | Chris Brown - Crawl


• En månad kvar till jul..

Ja tiden gått fort nästan för fort men visst är det härligt med jul :) det tycker jag iaf och då syftar jag inte på presenterna utan MATEN haha älskar julmat spec mammas julmat :P man har ju tur som har en mamma som är kock (A) juste, har kunnat äta ordentligt nu igen åt som en gris igår och känslan efter det var obeskrivligt har aldrig vara så glad och nöjd eller på ett tag iaf :) Så vad har jag gjort idag då.. än så länge har jag bara städat mitt rum och sprungit runt sjön sen har jag bara tagit det lugnt.. Tänkte dra in till stan men tycker att vädret är lite demprimerande så jag stannar nog hemma istället.. Ska bädda ner mig och kolla på en bra film :) höres!


/ R.

• Snart matdags! :)

Ååååhhh va hungrig jag är har typ äit/druckit 1 liter youghurt med det är ju inte direkt mättande så nu håller Robert(låtsas pappa) på att göra kyckling sova i stora mängder och det kan behövas! Känner redan hur det luktar hit och tro mig det luktar gott :) annars har jag bara sovit har varit sp jävla trött men nu är jag pigg som fan och det är ju mindre bra.. Får se när jag somnar idag då.. Juste, nu har dom äntligen satt upp balkongdörrarnna i köket bättre sent än aldrig eller hur?! och det blev jätte fint.. Får se när dom blir klara men jag tvivlar på innan nyår men vi får se.. Nu ska jag ner och hämta juice! Vi höres!

/ R.

Dagens Låt | Timbaland Ft. SoShy - Morning After Dark


• Give Me Food!

Hello..


Änrligen hemma :) har varit så jävla trött eller okej inte trött men seeeeg har inte haft energi i kroppen.. men det är väl inte så konstigt när man inte kan äta ordenligt.. Idag har jag iaf varit på jobbet.. tänkte att jag skulle försöka jobba men som jag skrev tidigare så gick det inte så bra så fort jag började anstränga mig så fick jag huvudvärk och magen ropade efter mat men jag kunde inte göra nått åt saken.. Så jag fick åka hem istället :) skönt det med fast jag hade hellre jobbat idag faktiskt så man kommer igång.. Tänkte ju äta nu när jag kom hem men det går ju inte för dom håller på arbetar i köket och jag är verkligen skit hungrig vet inte vad jag ska göra funderar på att gå ut och köpa yalla eller nått.. Nu, har jag bestämt mig jag ska ut och handla för jag måste ha nått .. hörs senare ikväll!


/ R.

☆ En bild från matchen igår

Det går inte att ladda upp resten av bilderna just nu ...

/G.


• Så himla irriterande..

.. att inte kunna äta nått! Ni förstår inte hur hungrig jag är med jag kan inte svälja eller jo det kan jag men det gör skit ont så jag låter hellre bli.. Två dagar gick väl helt okej.. levde på youghurt men nu vill jag ha MAT tänk er Sushi åååhhh ge mig.. Vet inte hur länge till det ska vara så här men jag gissar väl till mitten av nästa vecka tror jag men jag hoppas verkligen att det går över snart för jag är mat älskare jag måste ha maaat :) juste, så har mitt comviq gått ut också har inte orkat fylla på gör väl det imorn eller i veckan får helt enkelt se :) nu ska jag iaf ner och hämta lite glass sen blir det film.. hörs..


/ R.

Dagens Låt | Fabolous Ft. Kobe - Imma Do It


• Lördag!

Ja, idag är det lördag men redan har typ halva dagen gått men det gör inte så mycket.. Jag har städat hela dan idag kände att det behövdes.. Vad har jag för planer idag då?! Hmm, det undrar jag också.. Det jag vet just nu är att jag ska spela fotboll vid fyra fem tiden ungefär som vi gör varje lördag.. Sen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på antingen vara med grabbarna kanske åker till enköpning eller bara ta det lugnt som sagt no idea men men det kommer säkert fram några under kvällen.. Annars har fredagen varit rätt chill bara tagit det lugnt kollat på riktigt sköna filmer och så.. Men nu är det dags för mig att duscha ska ju till hallen snart..


/ R,

☆ för trött

jag kom precis hem från min träning, tror att jag håller på att få feber. jag tog faktiskt sprutan igår. ska nog kolla på film. jag är så jävla tröttt... shit aso. aja hoppas ni har en lyckad fredag! PEACE


/G.


• Hemma kväll!

Ja, det blir hemma kväll :) känner mig fort. halv seg i kroppen det tar ju ett tag innan kroppen kommer igång efter man har varit sjuk.. Men iaf.. har precis kommit hem från ICA har köpt lite saker som jag tänkte ha när jag kollar på film! Fast jag måste säga att det är skiiiiiiiit tråkigt att kolla på film själv asso jag brukar tycka att det är helt okej .. men nu när man har varit sjuk så vill man bara vara med någon och just nu skulle jag göra vad som helst för att vara med Anishia.. Men nu ska jag iaf kolla på film hoppas ni får en bra dag iaf!


/ R.

Dagens Låt | Jody Breeze - Oh My God


• Vila eller gå ut?

Ja, det är frågan.. Nu är jag frisk iaf men är det för tidigt att gå ut och hitta på saker eller ska jag ta det lugnt idag? Ingen aning faktiskt vill så gärna hitta på nått.. Ska iaf höra runt och se vad som händer sen får vi se :) Under dagen har jag inte gjort så myclet bara tagit det lugnt och kollat på film men hur som helst ska jag ner och äta nått men hörs senare då!


/ R.

• Frisk nu..

.. det vet jag faktiskt inte eller jag känner mig ju frisk iaf :) Men jag bestämde mig iaf för att kolla så jag tog tempen och det visade sig att jag låg på 37.0 grader :) ni ska bara veta hur glad jag är för det känns som att jag har varit sjuk i år och dar .. Men vi får se vad det visar imorn det kan ju gå upp och ner så vi får hålla i tummarna :) (a) hade bara lust att skriva det men nu är det dags för mig att sova.. natti natt folket!


/ R.

TUUUNG !


 vad tycker ni? :D/G.


• Filmdags.

Nu mår jag faktiskt bra jag känner inte av så mycket från febern eller huvudvärken så det börjar släppa nu :) hoppas iaf! Jag vill tacka Golnaz som kom hit med godispåse, skit gulligt av henne fast hon åt upp hälften också hahaha nää men tack iaf så jag tänkte kolla på film och hugga i mig godis! Sen så saknar jag min Anishia får träffa henne om en vecka... Juste, min låtsas farsa kom nyss hem från thailand :( fast jag vet inte om det är bra eller dåligt men jag har inte hälsat på honom än för jag har legat bra i sängen sen har väl mamma sagt att jag är sjuk så han tror väl att sover just nu så får hälsa på honom imorn istället :) men men nu är det filmdags hörs imorn!


/ R.

• Rastlös!

Heeeeej!


Åh, jag är så jävla rastlöst! Vill bara hoppa ur sängen och sprimga ut, göra allt möjligt! Har legat i sängen i fyra dagar nu och det suger! Annars så har jag faktiskt sovit rätt bra inatt okej, inte jätte bra med tanke på att jag har feber så är det bra och om man jämnför med dom andra dagarna.. Idag känner jag mig faktiskt bra fast det konstiga är att jag har kännt mig bra hela tiden okej kanske inte måndags men annars så har jag mått bra visst har jag haft ont i huvudet varje dag men annars har det varit super.. Ända jobbiga för mig är att jag inte kan göra vad jag vill och ena stunden fryser jag sen efter en stund dör av värme som nu :P Men men jag ska faktiskt inte klaga jag mår faktiskt bra det kunde ha varit mycket värre.. Ensak som jag ser väldigt mycket fram emot.. är min älskade Golnaz som kommer och lämnar godis idag :) har varit så jävla godissugen så ni anar inte! Men snart kommer hon iaf :P
Nu tänkte jag dra ner och hämta glass eller äppeljuice har inte bestämt mig än får se.. sen ska jag kolla på
Before I Self Destruct av 50 Cemt.. G, ringde mig precis och hon är redan på väg hit! :) hörs sen!


/ R.


Dagens Låt | Three 6 Mafia Ft. Tiësto, Flo Rida & Sean Kingston - Feel It


• Saknar er!

Hello..

Vad görs? Själv så messar jag med Golnaz ovh kollar på film (Harold & Kumar go to White Castle) haha lite små rolig film! Annars har jag inte gjort så mycket bara vilat och undvikit att anstränga mig så mycket.. Sen fick jag en skit gullig sms från min älskade flickvän Anishia fast det var mer från Olivia där hon frågade när Anishia skulle träffa mig så hon kunde följa med för hon har saknat mig.. Jag blev skit glad haha Olivia är en skit gullig tjej.. En lilla syster jag aldrig fick :P Jag tycker verkligen om hela familjen faktiskt känner mig som hemma när jag är där behöver inte skämmas över att be om saker å så.. Hade jätte gärna velat åka dit nu på fredag och vara där över helgen men jag kan ju inte det.. Har varit sjuk så jag ska nog bara ta det lugnt så får jag dra dit nästa helg med en massa godis och film till mig och Olivia och självklart till resten av familjen :)

/ R.

☆ Onsdag, helt död

yupp precis är helt död, har inte gjort något speciellt idag förutom varit i skolan & efter skolan drog jag o några tjejer till skärholmen. fan hundra år tar det att åka dit. vi var där en stund, jag kom hem vid sju tiden :) jaa .. juste ser att rhick har skrivit ett inlägg idag, framsteg ! hah han brukar typ aldrig skriva. förut så vare bara han som skrev men senaste tiden är det jag som slänger in ett inlägg när jag kan.

fifan va äre här för väder, på morgonen det va fett soligt. kolla ut nu, översvämning.
min brorsa kom precis hem till oss, ska softa med honom nu :) peace/G. aka Ryskmaffia


Dagens Låt | Omarion Ft. Gucci Mane - I Get It In


• Frisknar till nu!

Hejsan!


Sorry för att jag inte har skrivit pålänge men jag har haft feber sen måndags.. Då låg jag ungefär på 39 graders feber sen har det sjunkit varje dag och idag ligger den på 37.8 ungefär.. Hoppas jag kommer ner till 37.5 imorn om inte lägre.. Men iaf ni skulle bara se mamma i måndags hon var så jävla orolig för att jag skulle ha smittats för svininfluensan för tro mig jag brukar aldrig vara sjuk sist var nog för 3-4 år sen.. Så när jag ringde och berättade så började hon ringa varje timme från måndags natten till morgonen haha skit jobbigt men men nu mår jag super iaf okej kanske inte super känner mig fortfarande små seg men jag mår mycket bättre iaf.. Idag har jag vara vilat och försökt röra på mig så mycket som möjligt.. Sen kom mamma förbi med 2 liters glass och mandariner :D haha gissa om jag blev glad :P men men nu ska jag nog förtsätta vila men nu vet ni iaf :)


/ R.

☆ Tisdag

ALå ! lägger ut dagens låt om en stund, måste bara göra några saker :)

/G.


Dagens Låt | Dirty Money Ft. Diddy - Love Come Down


☆ för rooliga pallar inte hahah

Jump On It - Fresh Prince

 /G.


☆ Fysträning

ska ta tränings väskan o börja röra mig mot min träning, e rätt trött också men det är bara att träna haha. här får ni en flipp lååt :D så skön , SEEEXY BITCH.

 

 

ciao så länge/G. aka Ryskmaffia


☆ 2012

Nästan alla snackar om 2012 filmen, kmr det inträffa eller inte? ... vad tror ni?
man har hört flera gånger att något ska hända med världen men inget har hänt. så här tror jag, jag tror faktiskt att något kmr att hända världen snart eller om ett par år för vi har varnats flera gånger o någon gång så kmr det väl stämma.
tre år kvar tills 2012 så det är väl bara att acceptera o leva som man alltid har gjort. datumet då det kmr hände e 12/12, jag o amina ska till USA efter studenten så vi hinner göra det som vi snackar om typ varje dag hahah :)
jag vet inte om jag vill se filmen eller inte, ska ni göra det?

innan ja avslutar detta inlägg så får ni se min klass :) jag längst ner i mitten till höger.


nu ska jag äta o sen chilla, heeeråå/G. aka Ryskmaffia


Dagens Låt | Lil Wayne ft Chris Brown - Ransom


☆ Dålig uppdatering, ja vet

vissa dagar går bara inte att blogga, när jag kmr hem efter skolan, äter ja o vilar sedan rullar ja mot träning. så ser oftast mina dagar ut. har lovat tusen ggr att försöka kasta in ett inlägg varje dag men kan inte lova det längre :) men aa så ligger det till.
annars då? hoppas allt e bra med er alla. 

jag däcka denna glass ensam :D för gott ..  


 hör av mig imorgon , puss/G.


• Hemma igen!

Hello!


Det var ett tag sen jag skrev nått sist.. Har varken haft ork eller tid att skriva men nu har jag det iaf :) Idag kom jag hem från Enköping.. Har varit där hela helgen, skulle överraska Anishia så jag mötte uoo My, Therese och Emma så drog vi hem till henne och hon blev nog överraskad för hon hade inte förväntat nått förens Söndag då hon fyller år.. Men roligt var det vi drog hem till
Jonas som var med Theodor vi tog det bara lugnt, drack lyssnade på sköna låtar och snackade om allt möjligt.. Vi drig väl därifrån vid ett - två tiden för Anishia jobbade hela dagen så hon var lite trött.. Jag sov hos henne dårå och jag måste bara säga att jag verkligen älskar hennes familj haha känner mig redan en av dom :) nää, alla var trevliga och så har hon världens sötaste lille syster Olivia haha nää men helgen har varit jävligt bra! Men nu känner jag att jag börjar bli trött så ska nog gå och lägga mig nu.. Natti natt!


/ R.


☆ NEEEJ

skrev värsta inlägget o allt försvann! ääh. hoppas ni har haft en bra dag, mina fingrar pallish ej skriva om allt./G


 aa vet man ser jätte mycket haha


Dagens Låt | Geto Boys - G-Code

lite sent men iallafall här får ni dagens låt :)


☆ Music was my first love

jag pluggade så mycket, är helt slut. fet saaajk. jag gjorde inte ett skit. försökte men det gick inte så jag gav upp för en stund sen. istället för att plugga så la jag mig på soffan o tittade på tv. inte så smart för nu kmr provet ej gå bra men men ...

just nu ligger jag på sängen o lyssnar på musik o just nu lyssnar jag på den här:


vad har ni haft för er?
var ni ute när det snö idag? haha det kanske inte ens snö där ni var eller bor :) helt dum fråga men iallafall så snöa det idag när jag var på väg hem från skolan. det är ganska nice med snö men det e fööör kallt, istiden e här ja svär. det fattas bara några djur från istiden hah.

mobilen ringer måste svara det e brorsan ali, peeace/G.

☆ Pluuggish, prov imorgon fan


skriver lite senare/G.


Dagens Låt | Jay Z ft. Alicia Keys - Empire State Of Mind


☆ Freeesh

heej igen ! :) någon mer som känner att den kmr slockna när som helst? jag kmr göra det snart, är trööött aso
träningen gick bra, vi spela rätt så mycker typ fyra mot fyra. igår gick det rätt så segt från början men sen så blev det mer fart haha fan vi hade ej tränat på 5 dagar så det va inte så konstigt :) 
omg, på väg hem från träningen när jag va helt inne i ett telefon samtal så kom nadia bakifrån o skrämde mig, haha :) inte varje dag man träffar på henne.
iiiiifffffff magen ropar på mer mat, peace o godnatt! 

/G.
aka ryskmaffia


bild: några månader sen , jag & segen


Dagens Låt | Rihanna Ft. Young Jeezy - Hard

förresten har ni hört rihannas nya låt med jeezy? eller så äre bara jag som är efter hah /G.


☆ Tisdag

whats uup , visst äre kefft att lovet är slut ... mitt lov slutade så dåligt. knas e bara förnamnet
annars vare galet chill. ja hoppas nästa lov blir mycket bättre, JULLOV OM SJU VECKOR ! :D YEES ASO.
då är man väl ledig i typ tre veckor, fett nice men kmr säkert ha fett med träningar.
__________________________________________________________________________________________

hänt idag? ja har bara varit i skolan o ska om en stund packa tränings väskan o rullish mot min träning.
haha det va fett kul i skolan, ali-reza beatboxa o amina rappa, för tunga hahah. ni ska bara höra de, om jag fixar en video så laddar jag upp den på bloggen :)

men måste ska dra nu, hörs!

/G. aka ryskmaffia


• AIK - Svenska Mästare 2009





Helgen har inte kunnat sluta mycket bättre.. Först så hade jag fest igår med både nya och gamla vänner och jag måste säga att det var jävligt lyckad alla hade roligt så jag är jävligt nöjd funderar på att styra upp nått nästa helg igen med vi får se.. Sen idag då .. Vaknade rätt sent Anishia och Saliou sov över här inte får att vi hann sova så mycket folk började rulla härifrån vid 5 halv 6 men iaf.. Jag försökte få streamen till matchen att funka vilket jag fick det att funka till slut.. Ni ska veta hur mycket jag led under matchen det kändes som att AIK var för fega dom vågade aldrig spela som vanligt så ifk gjorde mål innan halvtid.. Men jag slutade aldrig tro på AIK visst jag trodde inte att dom skulle vinna matchen men att det skulle bli kryss iaf.. Men i år så vet man aldrig om AIK gång på gång så överraskar dom än .. Jag är så jävla glad, lycklig jag vet inte vad haha hur som helst så är sveriges största och vackraste klubb SVENSKA MÄSTARE!