• sooo f*ckin' happy!


Jag mår så bra och är så jävla lycklig och jag vet faktiskt inte varför..
Det är bara så helt enkelt.. Känner liksom hur det pirrar över hela kroppen haha men men :) Jag vill bärja med att be om förlåtelse till Anishia som jag lovade att jag skulle åka till enköping och träffa henne men jag orkade inte var helt enkelt för trött.. Men vi ses på lördag iaf och det ser jag fram emot! Hmm, idag har jag faktiskt inte gjort så mycket.. Har varit hos mamma och ätit haha mamma är ju kock så varför laga mat själv (a) men iaf var där en stund sen drog jag hem igen.. Nu är jag här helt ensam det känns både tråkigt och skönt nu kan jag göra precis vad jag vill men ändå så är det dött tyst hela tiden vilket är jävligt tråkigt i längden men men jag är inte själv så länge till för Malvina skulle komma över så det blir trevligt trevligt :) nu ska jag ner och baka IGEN haha hörs sen!

/ R.

☆ -

heej igen :) Amina drog precis hem, hon kom till mig vid halv åtta tiden. vi softade bara.
ska fixa något att äta börjar bli hungrig. peace


 /G.


☆ 29 oktober

Sitter och undrar hur det gick eller går för min mamma, hon opereras just nu eller så har de opererat färdigt henne. ska ringa senare och kolla om hon svarar. hoppas bara att operationen gick bra. haha fick laga min egna mat idag. gjorde faktiskt wok & det blev fett nice :D ...

planer för idag .. chilla som vanligt, amina kanske kmr förbi senare:)
jag är fett sugen på guuudis hähä, om jag pallish så drar jag och köper om en stund. jag har choklad hemma men är inte sugen på det. vill ha lösviktsguuudis.

kolla en grej som jag fick med mig hem igår, ett par lila skosnören från Foot Locker :) haha
frågan e bara till vad ja ska använda dom. 

jaaa men nu tar jag o avrundar här, peace /G. aka Star (som Rhick säger)


Dagens Låt | Cassie Ft. Lil' Wayne - Official Girl


☆ onsdag

shoo ! fick lust att skriva :) har ju typ inte skrivit på en vecka tror jag. visst äre skönt med höstlov? de borde vara två veckor :D men det är inte så långt kvar tills jullovet, 2 månader eller lite mindre. jag har inte gjort någon speciellt än under lovet men det är 4 dagar kvar. jag hade träning i måndags o igår och vi är lediga resten av veckan. yeeah

idag så drog jag o morsan till stan runt fem tiden, vi åt på Mc donals o gick runt. fick med mig lite grejer hem:) jag skulle dra till Rhick aka jeezy innan jag skulle tillbringa lite tid med morsan men så blev det inte. tror han ligger o sover haha.

omg juste, i fredags när ja var på väg hem från skolan så träffade jag rhick o art i solna centrum. ni skulle se hur mycket vi åååt. iallafall jag! föööör mycket vitchoklad. blev äcklad till sist hahah. o sen ringde brorsan o ba kom hem till mig jag har gjort värsta maten så jag åkte hem till honom o käkade. jag lovar jag var nära på att sprängas, fick så fucking ont i magen. aja nu har jag berättat färdigt :) ska rulla till köket o äta kärleksmums o dricka banan milkeshake(standard).
vi hörs !

/G. aka Ryskmaffia


bild: balen, bästa


• Nice day!

Heeejsan!


Nu är man själv igen.. Anishia åkte för en halv timme sen ungefär.. Så vad gjorde vi då? Joo, först köpte vi massa godis och glass sen drog vi hem till mig och började baka och tro mig kakan var så jävla god så jag blev tvungen att spara lite till Art :P efter det så chillade vi och pratade om allt möjligt och kollade självklart på film :) men men nu väntar jag på att Art ska komma och göra mig sällskap.. Imorn eller rättare sagt om några timmar så åker Robert till thailand och han ska vara är i 3 veckor vilket betyder att kag blir ensam då :P Det ser jag verkligen fram emot! Men men nu ska jag ner och hämta mer glass men vi lär höras hur som helst!


/ R.

Dagens Låt | Chris Brown Ft. Swizz Beatz & Lil' Wayne - I Can Transform Ya


• Tisdag!

Heelluuu!

Vad händer?! Själv så har jag städat hela morgonen men det är inte klart ännu ska fortsätta imorn också.. Har precis freshat upp mig duschat osv.. Väntar på att Anishia ska komma.. Hon är väl här när som helst har ingen aning om vad vi ska göra men vi kommer nog på nått chill .. Annars så händer det inget spec idag allt rullar bara på som vanligt.. Nu ska jag iaf ner och värma upp ugnen för jag är sugen på kladdkaka :) hörs!

/ R.

Dagens Låt | Triple C's Ft. Young Jeezy & JW - Erryday

 

Yes, äntligen kommer videon till Erryday! Gissa om jag har längtat.. Damn right jag har :) Så njuuuut av videon och spec av Young Jeezy !

 


• Long day..

Japp, nu har jag legat i sängen rätt länge har sovit i c.a 2 tommar fast har legat kvar och segat.. Men men nu är det dags för mig att gå upp! Först ska jag se till att jag får i mig nått sen ska jag städa lite överallt så jag hinner klart till helgen.. Det ska nog gå rätt fort ändå men vi får se hur mycket jag orkar göra idag ska iaf göra mitt bästa :) frukost kallar eööer snarare lunch?! P'z Out!

/ R.

• Hemma från landet...

Jag är så jävla trött har inte sovit nått på över 24 timmar haha och det känns helt fel att börja sova nu.. Ska verkligen inte vända runt på dygnet så jag ska hålla mig så gott det går :) okej, kanske tar en powernap.. Men hur som helst så har vi varit på landet och när vi åkte dit så var det kolsvart men nu är vi hemma igen fast vi kom hit för en timme sen men skönt är det iaf.. Nu har jag gjort ägg och té så jag ska väl återvända till det.. Förresten så kan ni gissa vad Art gör just nu... Just, precis! Han spelar UFC som vanligt.. Hur går det för honom då.. Joodå, det går väl som vanligt alltså mindre bra :)  Hörs sen!


/ R.

• Nu är det dags...

Har precis duschat klart och allt nu väntar jag bara på att Art ska spela klart sin match sen drar vi mot Södertälje.. :)


/ R.

• 2.5 timme kvar....

Meeen tjenare folket! Fortfarande vakna?! Det är jag iaf :) och det kommer jag vara länge för om cirka 2.5 timma ska jag åka mot landet! Så om en timme ska Art vara här för han ska också med.. Hmm, varför åla så tidigt för? Joo, vi bestämde oss för att åka dit tidigt när vi ändå är uppe istället för att vi skulle åka vid lunch tiden för det skulle aldrig hända antingen så sover man eller så är man för trött.. Nää, nu är det dags för vi har en del saker att göra inför the day! Nu ska jag ner och göra lite të så jag håller mig vaken :) hörs sen!


/ R.

• AIK mot guldet.

Fan, va underbart gnaget mot guldet.. AIK vann derbyt mot bajen som ni redan vet och guldet kommer allt närmare Solna :) jag hoppas verkligen över hela mitt hjärta att dom grejjar det nu för då jävlar ska det firas! som sagt AIK mot Guldet!


/ R.

• Då var klockan två..

.. strax över dårå .. men men nu har precis kommit hem från grillen fast jag åt ju ingenting det var bara Art som åt.. På kvällen tog vi bara det lungt jag bakade "som vanligt" och tro mig kladdkakan blev lyckad! Men hur som helst Art och Simon kom förbi hit för lite myskväll :) Vi bestämde oss för en skräckisoch det blev Jennifers Body med Meagan Fox.. Filmen var faktiskt helt okej ingen film jag skulle direkt ha sömnlösa nätter men som sagt helt okej.. Efter filmen så drog Simon hem och jag och tjockisen drog till grillen.. Men nu är vi här igen.. Vi ska nog kolla på film igen så godnatt!


/ R.

• Sliten.

Nu är jag hemma igen från fotbollen och jag har ont som fan det ska gudarna veta! För det första så har jag slagit upp samma skada varje lördag när vi har spelat sen lyckades jag skada rumpan haha det gör skit ont kan knappt sitta men men det är bara att bita ihop.. Fotbollen gick bra och det var roligt spec när det är många som är där och spelar.. Fast det började inte så bra eller jag vet inte riktigt vad som hände men jag mådde iaf inte så bra.. efter andra matchen irad så började det snurra i huvudet kändes som att jag skulle svimma så jag blev tvungen att sätta mig och bara ta det lugnt en stund.. Men efter ett tag så blev det genast mycket bättre :) så nu mår jag fint fint.. Ska in i duschen snart sen ska jag handla lite shit för idag blir det bara myskväll så ska baka något gott och kolla på en skön film med några.. I'm Out!

/ R.

• On my way...

Shit, snacka om slow starter dag idag.. Skit seg men men nu är man på g iaf har precis tränat och duschat.. nu ska fotbollskläderna på för det blir fotboll några timmar framöver.. Nu är det dags för mig att börja röra på mig.. P'z Out!


/ R.

Dagens Låt | Fabolous Ft. Keri Hilson & Ryan Leslie - Everything. Everyday. Everywhere


• Godnatt! :)

Kom precis hem, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ner och göra nattmackor med té och sen sätta på en skön film :) Godnatt gott folk!


/ R.

• Sköön dag!

Heellluu,

Idag har jag varit ute hela dam.. Dagen började med att jag blev tvungen att få upp Art ur sängen för han ville verkligen sova men det fick han inte.. Så gjorde vi oss iordning så drog vi till centrum för att möta en annan  import alltså Golnaz :) vi tog det lugnt fikade och chillade sen senare drog vi vidare till stan där både Art och Golnaz dumpade mig :p nää men snubben skulle hem och tjejen till sin bror men som tur så skulle Simon möta mig.. Vi hade det galet chill.. gick runt och kollade på massa kläder, skor och kepsar och tro mig jag kommer ha så jävla nice stil haha det har jag typ redan men nu förstår vad jag menar :D men iaf 4 timmar senare så blev jag hungrig så vi gick förbi Angelicas jobb "John Chris" där det blev pasta för mig och muffins med chai latte för importen! Jag måste bara säga att Angelica är så jävla skön dör för den människan haha men men nu är jag iaf hemma har precis duschat och så nu ska jag bara komma på vad jag ska ha på mig.. Har ingen aning om vad vi ska göra har hört lite små saker men inget 100% händer det ingenting så blir det nog bio elelr något annat.. Hur som helst får ni ha det så bra :)


/ R.

Dagens "Party" Låt | DJ Tomek & Lil' Kim - Kimnotyze


tryck på play o lyssna

avslutar denna kväll med den här låten :)

/G.


• Vill ha värme och sol!

Yees, äntligen hemma! Shiit, va kallt det var ute idag för jag brukar inte tycka att det är så spec kallt men idag frös jag.. kanske börjar bli sjuk :( men men hur som helst så åkte jag till årsta där Marcus jobbar och tog det lugnt.. Snackade skit osv det var längesen vi träffades så vi tyckte att det var på tiden.. Men nu är jag som sagt hemma och väntar på att Art ska komma.. och precis när jag skriver det så plingar det på dörren och jag antar att det är han.. Så nu ska jag ner och öppna dörren.. hörs sen!


/ R.

Dagens Låt | Plies - Becky


• Can't sleep...

Jag kan inte soooova fast jag vill :( okej, har inte direkt försökt för Art gick nyss men jag kan känna att det kommer inte att gå.. Känner mig hur pigg som helst och jag hatar den känslan iaf nu när det känns som att hela världen sover förutom än själv då får man rätt så stor ångest.. Har försökt med en massa olika saker t ex genom att stänga av allt och släcka lamporna så det blir mörkt och tyst men då hör man ju bara sina egna tankar och så börjar man tänka på en massa annat så det slutar med att man vaken hela natten och tänker på massa saker..  Lyssna på musik går ju inte direkt för då blir jag bara hypad.. Film har faktiskt hjälpt fast det tar ju x antal timmar innan jag börjar bli trött beror på filmen och det kan skilja mellan två till tre filmer det beror på filmen som sagt.. Nä, nu ska jag försöka sätta på en tråkig film så att jag somnar :) men hoppas ni sover gott iaf.. Det lär iaf jag göra när jag väl sover vill säga! Godnatt och Sov gott...

/ R.

• Wednesday

Heellu, vad görs? Själv så gör jag inte så mkt.. är med Art som spelar UFC som vanligt och förlorar som vanligt.. Just nu håller han på att gråta för att han nyss blev knockad för sjunde gången av Brock Lesnar.. hahaha.. Nä, men jag väntar bara på att han ska bli klar så vi kan kolla på nya avsnitten av heroes... men men så vill jag bara säga att golnaz jag saknar dig :) natti natti folket!

/ R.

Dagens Låt | Snoop Dogg Ft. The-Dream - Gangsta Luv

 

Tänker på en viss person när jag lyssnar på låten :)

 


• Soooo tired..

Jag är skit trött och jag förstår verkligen inte.. okej, kanske för att jag går och lägger mig rätt sent men det tror jag faktiskt inte det måste nog vara årstiden.. Det är ju mörkare å allt.. Skitsamma.. idag har jag jobbat till två sen drog jag och mötte upp brorsan sen åkte jag hem.. Art kom förbi idag fast hann inte vara med honom direkt för jag somnade och han spelade sen drog vidare till träningen.. Nä, nu orkar jag inte skriva mer är för trött för det.. I'm Out!

/ R.

Dagens Låt | Yo Gotti Ft. Gucci Mane, Trina & Nicki Minaj - 5 Star Bitch (Remix)

 

Nicki Minaj är lite små het :)


• Good for nothin'

Så jävla irriterande.. Har stressat hela dan.. okej inte hela dan men tills nu iaf.. som sagt jag har stressat för jag skulle träffa min bror för att hjälpa honom.. Det börjar med att jag försov mig till halv ett så jag springer in till duschen gör mig iordning och springer till bussen som jag oturligt precis missade men jag behövde inte vänta så länge tills nästa buss skulle komma för den skulle komma 13:17 trodde jag iaf.. Så jag väntar och väntar och väntar i minst 40 min då gav jag upp.. Så nu sitter jag här igen helt jävla onödigt.. men men inga sura miner nu iaf :) Nu ska jag städa mitt rum igen för det måste man göra när man har haft en visst Art här.. haha nä men det är inte alls stökigt men ska lägga undan några saker bara sen fixa till disken.. Får se vad som händer senare under dagen ensak är säkert.. Art kommer för att spela UFC som vanligt :P P'z Out!

/ R.

• Hoooome..

Nu är man hemma igen :) skööönt.. Som jag sa tidigare så skulle jag få fest i Sollentuna med Samina, Simon och Art och det var helt okej.. inte en fest som jag kommer minnas länge men det var ändå trevligt hahaha spec en kille som verkligen försökte göra sig märkvärdig... Men alla var skit trelviga så som det ska vara.. Har precis pratat klart med Samina i tel och det är dags för mig att tvätta ansiktet och krypa ner i sängen.. Godnatt och hoppas ni har haft det bra...


/ R,

• Party.

Shit, va seg jag är.. Kom hem för 2 timmar sen från fotbollen och skulle göra mig iordning och allt och nu blev jag klar.. Men men nu är jag som sagt klar iaf.. Nu väntar jag bara på Simon och kanske Art sen ska vi möta Samina och dra på fest i Sollentuna.. Får se hur det är därborta men det blir nog roligt.. Nu är man lagom hypad.. dags att börja röra sig.. hörs!


/ R.

☆ Dags för damettan match

sho,har inte hunnit skriva så mycket senaste tiden för att ja inte mått så bra, men ja kmr börja skriva med tiden.
jag gick inte till skolan i torsdags o fredags kände att ja behövde vila o tänka... saker o ting händer. livet e inte så enkelt. det liksom går upp o ner.
tack till flera som finns där när det verkligen behövs 

men nu ska jag packa match väskan o rulla mot våran hemmaplan! :) & idag möter vi Polisen.
vi får se hur det går, ska försöka skriva när jag kmr hem senare. ciao!
/G.



Dagens Låt | Fabolous Ft. The-Dream - Throw It In The Bag


• Feel'n good..

Goood morgon! Idag sov jag jävligt bra fast det blev rätt sent igår.. Jag var med Art, Simon, Saliou och Malik vi hade det nice snackade skit och en jävla massa som sagt det var trevlans trevlans men det var synd att inte Marcelo kom men det får bli någon annan dag :) men men vad händer idag då? Ingen aning faktiskt det skulle iaf bli fotboll sen får vi se om det blir av men det hoppas jag! Juste, måste säga grattis till Anishia som gjorde 15 poäng på hennes första basketmatch på länge med tanke på att hoin har varit borta länge och opererat knät så det är strakt av henne :P nu är det dags att käka frukost.. hörs sen!

/ R.

Dagens "Party" Låt | Honorebel Ft.Pitbull & Jump Smokers - Now You See It


• Friday

Yes, it's friday! Så jävla skönt... Idag har jag inte gjort så mycket fast jag igentligen hade en hel del saker att göra men både jag och Art försov oss idag så det blev inte så mycket gjort.. Men hann polisanmäla passet och legget iaf så får skaffa en ny nästa vecka.. Sen har jag städat rummet igen förstår inte hur det kan vara så "stökigt" men men nu är det rent iaf.. Har duschat och gjort mig iordning.. Har en del saker att välja imellan vad jag ska göra ikväll så får se vad det blir.. Men det blir nog fest ikväll.. Nu ska jag dra och få i mig nånting.. Ha så kul ikväll!


/ R.

Dagens Låt | Jamie Foxx Ft. T.I. - Just Like Me


• Feed me, I'm hungry!

Shiit, va trött jag är ändå har jag sovit i några timmar.. Men Art kom förbi och väckte mig sen dess har jag varit vaken har inte hunnit göra så mycket.. åt världens godaste fisk, snackat med Golnaz och kollat på film.. Nu känner jag att jag börjar bli hungrig igen så ska väl ner och äta nått.. P'z Out, I'm Out!

/R.

Dagens Låt | Beyoncé Knowles - Sweet Dreams


• Äntligen hemma..

Hellu!


Ätnligen är man hemma ... Har varit på roberts jobb sen 7 och inte gjort ett skit.. Har fått snacka med lite personer och fått lära mig lite saker.. Ska kanske få heltid där :) så det är väl positivt ändå.. Annars har dagen varit luugn men tråkigt.. Hur som helst så är jag hemma nu .. Ligger här i sängen med en skål flingor och äter :) nu när jag känner efter så känner jag hur trött jag är vill bara sova men det är tyvärr för tidigt.. Men men ska fortsätta äta sen får vi se vad jag hittar på .. Hörs sen!


OBS! Jag kan fortfarande inte ta emot sms vilket är jävligt konstigt då jag själv kan skicka men men så ni vet iaf :)


/ R.

GRATTIS STOREBROR ...

på 23års dagen! älskar dig o hoppas att få se dig frisk snart.


gammal bild
/G.


Dagens Låt | Rick Ross Ft. Robin Thicke - Lay Back


• Washin' & Cleanin'

Yees, jag tvättar och städar. Kände att det var dags när jag vaknade imorse.. Det brukar faktiskt alltid vara rent i mitt rum så med andra ord är det inte så farligt nu heller men jag är vad vid att det är rent och städat (a) men men så jag lär hålla på ett tag till.. Sen kommer Art om en timme ungefär han har precis slutat så han ska svänga förbi hem först innan han kommer.. Får se vad vi hittar på senare men nu ska jag försätta med städningen!
I'm Out!


/ R.

Dagens Låt | Amerie - Heard 'Em All


• Tillbaka från Enköping!

Hellu!


Shiit, vad mätt jag är! Jag och Art lagade lite mat det blev pasta med hitte på sås och det var gott ska gudarna veta haha .. Sen har jag köpt fika bröd för 100 kr lite vanilj munkar och sånt till efterrätt (a)
Idag har jag varit i Enköping där jag träffade Anishia.. Vi tog det lugnt och snackade sen gick vi hem till Therese där vi fikade och hade trevligt.. Det var skönt att få komma bort lite och träffa andra folk måste jag säga.. Jag hade roligt iaf.. Drog därifrån vid 17:00 och träffade Art direkt efter sen drog vi hem till mig.. Nu har vi ätit och sånt nu ska vi bara ta det lugnt och kolla på film :) ha det braa! Miss u Golnaz och dig med Marcelo :)

/ R.

• I'm glad I found you.

 

Hellu!

Nu mår jag jävligt bra..Det gjorde jag inte för en stund sen då jag kokades av ilska haha men skitsamma livet går vidare.. Dagen har varit skönt och lugnt som det ska vara :) Jag kan inte sluta tänka på dig spec nu när det händer rätt mycket i mitt liv så känns det som att jag kommer bort från allt när jag tänker på dig :) det känns så jävla bra! Men men nu ska jag iaf kolla på film sen sova för ska upp rätt tidigt imorn.. natti natt på er!

/ R.


Dagens Låt | T.I. - Hell Of A Life


• Trött!

Hello!

Jag är skit trött! eller rättare seg.. Ska nog sova snart men idag har det annars varit sköönt förutom regnet.. Har bara tagit det lugnt med art som sov över här.. Igår blev det fotboll som sagt och tro mig det känns fortfarande haha men men senare på kvällen så var jag ensam hemma så jag bjöd hem art, simon, samina och natta vi chillade bara bakade och så blev det film.. Haha och en del skitsnack men det var roligt.. Simon, samina och natta drog vid 3 medans jag och art lirade sen blev det en godnatt film innan vi somnade.. Nu är det dags för té och kolla klart på superman filmen sen blir det läggdags! natti natt!


/ R.

tråkigt tråkigt

1-0 till Danmark o det betyder att Sverige inte är med i Vm sommaren 2010.


Danmark Vs Sverige, Kanal 5

Ni tittar väl? eller så kanske ni inte bryr er. torskar Sverige så blire inget Vm för deras del.

Dagens Låt | Jody Breeze - Uptown Freestyle

 

Young Jeezy Diss :( men låten är skön ändå .. CTE 4 Life :)


• Sunny Day

Heello!


Godmorgon på er.. shiit, va trött jag är eller kanske inte trött men jävligt seg iaf.. Igår var en helt okej dag faktiskt blev sent som vanligt .. men men roligt hade vi iaf..


Hmm, idag har jag faktiskt ingen aning om vad vi ska göra.. Det snackade om fotboll iaf under dagen så det lär bli det.. Sen ska jag nog åka iväg och träffa en kompis men vi får se hur det blir med den saken.. Dags för fruskost iaf för min del sen vet jag inte om art orkar för är sover fort här .. höörs sen!


I'm Out!

/ R.

Dagens "Party" Låt | DJ Webstar & Jim Jones Ft. T-Rex - She Can Get It


• Party like a Rockstar!

Thank god it's friday!


Som sagt det är fredag idag :) härliigt härligt.. Vet inte riktigt vad vi ska göra än men fest blir det iaf sen får vi se vart vi festar :) Hur som helst har dagen varit rätt lugn drog till morsan en stund och sen hem til lart och nu är jag hemma igen :) nää, nu är det dags att göra sig iordning.. Men ha det så roligt idag då!

I'm out!

/ R.

yes fredag!

tja, var för stressad igår när jag kom hem från träningen så det blev inget inlägg. planer för idag? jag har träning senare vid sju tiden men just nu sitter jag framför datorn hemma hos brorsan. vi ska nog ta o rulla mot hans boxningsträning snart. jag ska sitta o titta en stund och efter det så måste jag åka till min träning.

sååå skönt att det är fredag, behöver sova fan. undrar vad jag ska göra under denna helg, har damettan match på söndag i fryshuset iallafall.

yuppp men nu ska jag äta med brorsan och sen mot rådhuset , vi hörs. ciao

/G.

Dagens Låt | Drake Ft. Kanye West, Lil' Wayne & Eminem - Forever


• It's Raining!

Hejsan hejsan.. :)

Shiit, vad det regnar ute.. Kom precis hem har varit så jävla hungrig så jag bestämde till slut för att gå till grillen.. Så ute i regnet gick till grillen men då var det tyvärr stängt så jag gick tillbaka.. när jag väl kom in så hörde jag hur magen lät.. Då var det bara mAx som gällde så jag ringde marcelo för jag ville ha nån och prata med påvägen dit.. När jag ringde så låg han och sov men det brydde jag inte om (a) han fick prata med mig ett tag.. 5 min senare var jag framme och beställde mAx deluxe mål med stora menyn och mozzarella sticks allt som allt 100 kr.. När jag väl skulle betala så märkte jag att jag inte hade kortet på mig .. Har nog aldrig varit så irriterad på miig själv men jag sa att jag skulle springa hem och skulle vara tillbaka om 5 min haha men jag orkade tyvärr inte dra tillbaka för det var kallt och blött ute.. Men det lär bli lite pinsamt nästa gång jag besöker mAx men men who cares?! Så till slut blev det flingor och té och det duger för tillfället iaf :) men men dags att sova nu tycker jag.. natti natti

P'z Out, I'm Out!


/ R.

TRÄÄÄNING FIFAN

dags för mig att gå till min träning , är så stressad aso har matte prov imorgon och måste plugga när jag kmr hem men jag kmr säkert va galet trött när jag kmr hem. åååå

ser att rhick har börjat skriva så han är väl tillbaka från miami. aja nu måste ja ta tränings väskan o dra hemifrån.
skriiver senare PEACE

/G.

• Ge mig maaaaat!

Heello! :)

Vad görs?! Själv, så gör jag inte så mycket kom precis hem.. Jag är så jävla hungrig men orkar tyvärr inte göra nått förstår verkligen inte varför jag är så trött för jag tycker själv att jag sover rätt mycket... Men iaf.. ikväll ska jag väl inte göra så mycket ska iaf försöka träna innan Art kommer så man blir lite krallig iaf :) men hur som helst så måste jag ha mat för magen börjar låta mer och mer.. hööörs senare!

Peace Out, I'm Out
/ R.

• You make me better!


Ja, det gör du nää men alla ni som betyder något för mig vet att jag uppskattar allt ni gör för mig.. Ni gör mig verkligen till en bättre människa.. Ja, golnaz du är en av dom jaaaa! :P men det finns en person som verkligen gör mig glad varje dag och det är nog inte bara jag som blir det.. Du finns verkligen där för alla du är verkligen fin människa från grunden.. Du betyder skiiiit mkt för mig, okej kanske inte så mkt som jag betyder för golnaz men du fattar nog vad jag menar haha :) nää men hur som helst så älskar jag alla mina vänner och spec. Golnaz min bror, syster m.m


/R.

Dagens Låt | Birdman Ft. Drake & Lil' Wayne - Money To Blow


• I'm Back 4-Real!

Hellloooo!


Jag vet att jag inte har skrivit nått på länge men har ej orkat haha men nu ska jag börja skriva igen på riktigt! För golnaz har kladdat ner bloggen så jag måste fresha upp den igen :) hur är det annars då? Själv så är det bara härlans härlans :) Ville bara skriva nått nu men ska försöka sova men som sagt nu ska jag börja skriva igen :) natti natt!


P'z Out, I'm Out!

/R.

trött

tjenaa , rubriken säger allt. jag önskar jag kunde sova nu men jag måste börja plugga lite engelska, har prov imorgon. pallish ej. föresten ja hade utvecklingssamtal idag & det det gick bättre än vad ja hade förväntat mig så det var väl braa :) innan samtalet så drog jag, amina o aleksandra till solna gymnasium o chillade dära ett bra tag. jävligt stor skola om man jämnför med skolan ja går i. det va allt om denna onsdag. 

bara så ni vet Rhick är i miami o kollar på en lägenhet som han kanske ska köpa. det är därför han inte har skrivit på flera dagar.
MEEEN nu äääääre dags för mig o pluggish fan ! , peace 

/G. aka ryskmaffia   

Slow Down


Yupp!

shooo :D kom hem från träningen för typ en halv timme sen. träning va helt okej. inte så jobbig.
och det bästa är att jag har match imorgon ! yeah. älskar verkligen att spela matcher. matchen imorgon är i tenstahallen mot tensta men det är inte damettan match , det är u20 elit typ. yupp det va allt för mig ska äta o sen försöka sova. hare bäst!


/G.


Dagens Låt | Nas - Got Yourself a Gun


Det finns några i min omgivning som jag skulle kunna ta en kula för <3

det är sant faktiskt.
/G.


oha söndag

jag har så mycket plugg aso, så den här dagen blir en plugg dag.
hade lite planer för denna dag skulle träffa broder och sedan en annan kompis. men jag måste plugga ... :/. är fett trött också vet ej vad det beror på. plus det här vädret gör en tusen gånger tröttare. fifan. det är så kallt ute undrar hur kallt det kommer vara om en månad. svär istiden är snart här haha.
ajaa lägger in en bra låt snart eller senare för nu ska ja äta o sedan plugga! hare bra så länge. peace

/G.

saay it


hemma

japp då kom man hem med en förlust, finns inget speciellt att säga om denna match förutom att vi måste börja fixa till vårat anfallrörelse liksom. mer flyt skulle vara bra.
vad har ni haft för er ? ska ni kanske ut senare o festa ? för min del så blire vila, är rätt så trött. om jag orkar drar jag hem till brorsan & hans tjej. 
 
igår så var jag och typ tio till tjejer hemma hos mackan o chillade. nice vare, åt så mycket haha :)
innan vi drog till mackan hade hela klubben lag fotografering. haha tror faktiskt att bilderna blev vääldigt lyckade. ni får såklart se dom när jag har fått hem dom.

nuu ska jag äta mat ! är galet hungrig fifan :D
/G. aka Gnaz


GAMETIME !

har damettan match idag , Järva VS Solna.
vi ska spela i rosa match kläder för att stödja cancer fonden. haha ska nog ta o byta mina sko snören till rosa höhö :D  
hur matchen gick skriver ja när jag kmr hem, peeeace

/G.

Joe Ft. G-Unit - Ride With You

låten kom inte ut igår men den är fortfarande tung
/G.