• It's a new day..

Hmm, åkte aldrig till landet idag.. Som jag förutspådde så somnade jag vid 7 halv 8 och vaknade alldeles försent så skitsamma får åka dit någon gång i veckan istället! Annars har jag inte hunnit göra så mycket idag ligger fort. kvar i sängen och precis ätit frukost... Ska nog börja röra mig snart måste hitta på nått antingen träffa kompisar eller så städar jag bara rummet fast det egentligen inte behövs men nånting måste man ju göra... Nää, dags för mig att börja rulla.. juste, hörru grisen "babe" i know your secret hahaha fast du inte vågar erkänna det! P'z Out!


/ R.

Dagens Låt | Drake & Trey Songz - Successful


• Snart 05:00 ..

.. och jag ligger fort i sängen klar vaken.. Har kollat på film och spelat spel men ändå blir jag inte trött.. Snälla kom och döda mig någon! Hur ska jag orka åka till landet idag?! För jag vet som så många gånger för att jag kommer decka vid 8-9 skit jobbigt! Kan jag bara inte vända tillbaka dygnet ska det vara så svårt?? Men men hur som helst börjar jag bli hungrig så ska nog dra ner och göra lite toast :) men godnatt och godmorgon till dom flesta!


/ R.

• How it supposed to be..

This is the Weezy I grew up listening to like in carter one and two, not rock bullshit Lil' Wayne.. :)

Lil' Wayne - Bad


1-7 eagle eagle weezy my name yup
he da he da fire fire turn up my flame left
we the people we your people
told you not to speak to
peeps will leave you sleeping
with your people right beneath you
i would like to ignite this track with my butane
i will fight life 20 rounds i gotta do wayne
weezy f baby baby i keep my shoes clean
shirt always matching stay in the new jeans
yeah im young ???? what is you saying to me
really i cannot understand them if they not paying for me
funny how big niggas go get they man for me
but they aint shit i just go to the other hand



/ R.

• Fan kan inte sova...

.. som sagt kan inte sova.. Har egentligen inte tänkt blogga som jag sa tidigare så har det hänt rätt mycket så jag har inte haft orken att skriva.. Men nu har jag hunnit fundera lite och kom fram till att jag kunde lika gärna börja nu istället.. Bra va :) Hur har sommaren varit för er då?! Själv så har det varit skit nice måste jag säga.. Har träffat nya sköna människor som jag är väldigt glad över.. umgåts med vänner och familj osv osv fast hade velat resa lite komma bort från allt men så blev det inte men skitsamma jag hade roligt ändå! Annars har det väl inte hänt så mycket har helt enkelt bara tagit det lugnt och tagit vara på det fina vädret när det väl var det.. Men nu är sommaren över och back to reality igen :( Haha, nää rätt skönt faktiskt saknar att ha nånting att göra istället för att pilla sig själv i naveln och inte göra någonting.. nu är dags att börja komma igång med livet igen och förhoppningsvis komma igång med plugget det hoppas jag iaf har skjutit upp det rätt länge nu men dags att ta tag i det.. Hmm, har faktiskt inte så mycket att skriva.. hur som helst så har dagen varit skit i stort sett men men alla dagar kan inte vara bra alla gånger.. Men nu ska jag sluta skriva ska nog kolla på film till jag börjar bli trött .. ska upp rätt tidigt imorgon ska ju till landet och hämta saker man har gkömt under sommaren.. Godnatt!


/ R. aka Jeezy

Dagens Låt | Boo Rossini - I Stop I Quit

Lägger in en skön låt.. tänk på mig när ni lyssnar haha :)






• Yeah, I'm Back...

.. but not for long... Haha, sorry folket har inte haft tid att skriva nått det har hänt rätt mycket på sistone men lär komma tillbaka om en månad eller nått när jag har fått ordning på mitt liv.. Men hur som helst så får ni inte sakna mig för mycket ska försöka titta in lite då och då och skriva nått intressant samt lägga in dagens låtar (a) Sen har ni ju min älskade basketstjärna som kanske skriver när hon har tid vill säga aldrig för jag har sagt åt henne att satsa hårt på basketen nu när hon spelar i dam ettan då har hon inte tid att blogga om sitt så kallade "no life" :) Snälla melissa gråt inte okej?! Jag har inte lämnat dig helt och hållet jag finns fort. IRL fast jag vet ju att datan/internet är ditt liv..  men hur som helst...  I'll be back before you know it! :)




/ R.

haha

ALÅÅÅÅÅÅ :D händer? själv så har jag och min tvilling syster träning idag hahah.
ska tyvär inte skriva mer, hoppas att ni mår bra. ciao

/G. aka framtid

Igår

var ni också på the voice ? , många tycker det va fett kefft. haha men inte jag. hade så kul med amina bland allt folk.
juste det dåliga va att man inte kunde få tag på någon via mobilen. krigade för att få tag på några, galet omöjligt. aja som sakt hade fett kul me amina.
vid tio tiden tror jag det var så gick vi till mc och några minuter efter träffade jag min IDOL & MIN BRODER young rhick där. ni anar inte hur glad jag blev över att få se honom. tyvär blev det inte så mycket tid för att prata men lite iallafall. min dag blev absolut bättre. till er som inte redan visste så betyder min broder så mycket för mig. han e så skööön.

nu vidare till vad som händer idag och helt ärligt så vet jag inte. ska nog chilla bara, dra ut en sväng säkert.
fifan jag börjar skolan imorgon men jag kanske kmr att byta skola. fast jag måste först kolla hur farsta är.

en bild från början av sommaren

dags för mig att avrunda här, ciao
/G. aka framtid hah


Blir Galen ! Haha..

vill ha tillbaka mitt långa hår ... fifan alltså. ångrar mig fortfarande

ritade över min mun, den va helt knas haha

/G. aka golnaz verdatchi som jeezy säger

Snabba Cash

men sho , tyvär blire inget långt inlägg för det har inte hänt något speciellt idag. hade träning bara. sen chillat :)
ska nog titta på film nu om ja hittar en tung, peace brothers

broder amina , den fina haha :D

/G.

Storebror, allt för dig!


/G.

Dagens Låt | Dr. Dre Ft. Snoop Dogg - Next Episode



It's the motherfuckin D-O-double-G

In Luv With Money!

Alla är väl det ?

/G.


ÅH, POLLY VA GOTT ÅH, POLLY VA GOTT

hahah bästa rubriken. någon annan som också älskar polly reklamen ?
vi dödaaa alltså DÖÖDA meningen när vi var i karlstad. från vi vakna tills vi däcka.

nu till vad jag har gjort under denna onsdag  :
dagen starta med att jag vakna runt halv ett av att en kompis messa mig och jag tackade honom för att han messa mig annars skulle ja aldrig vaknat seeeen efter ett par timmar drog jag hem till aaamina katt :D vi chillade sådära sen vare dags för oss att ta buss jäveln till spång för vi hade våran träning dära.
vet ni vad vi gjorde ? neeeej det vet ni inte hahah beep test. första gången i mitt liv. gick väl bra. målet var att klara 86 längder(han tror vi e transformers, tänk er vi börja med det alltså undra om några månader vi kmr säkert få springa tusen längder till) och jag pallade det. så ja är nöjd men det va jobbigt aso. jaa du .. efter träningen åkte ja & amina till donken i solna och där efter hem.
så såg min dag ut faktiskt, har ni haft en bra dag ? kanske varit på 08 ?
mamma ropar maten e färdig , ciao broes :)

 bild : haha ganska gammal över ett år sen, typ innan SM semifinal tror ja.
/G.aka Gnaz

JUSTE MIN IDOL OCH BROR

fyllde år i torsdags , GRAAATTIS IGEN Rhick Jeeeeezy ! <3 <3 <3
tyvääär så var jag i karlstad så kunde inte göra din dagen mycket bättre hah :D
så mycket kärlek till dig bror


/G. aka Goldiie

You know what i mean, you gotta start hustlin..

HEEEEEEEJ :D har inte haft tid att skriva om Karlstad summercamp. jag kom i söndags typ på kvällen. var helt död när jag kom hem, sov ingenting sista kvällen.
själv så tycker jag det var roligt i karlstad. en riktig chill vecka , okej inte träningarna dåra. hmm.. på dagarna hade vi träningar och på kvällarna hade vi mixspel. ledarna delade upp oss i flera olika lag. det var fett kul tycker ja. sista dagen, istället för mixspel så hade vi en allstar match. coacherna valde ut dom bästa spelarna från varje tränings grupp och gjorde två lag. jag var med men det var inte roligt alltså. trodde det skulle bli mycket roligare men det var fett tråkigt. förra årets allstar match var mycket roligare. okej nu vidare till andra grejer som hände dära .. andra kvällen smet vi ut och sprang till Mc. alla följde inte med bara sara alida och jag. hahah aso vi gjorde värsta planen för att komma ut ur byggnaden. alltså vi bodde i ett gymnasium. vi skulle hoppa ut ur fönstret men det gick inte för att ledare gick förbi vårat fönster. så vi tog den vanliga vägen ut. vi var fett rädda att larmet skulle gå men som tur var så var inte byggnaden larmad! men när vi kom tillbaka så hoppa vi in genom fönstret haha.
jaaa liksom va finns det mer att berätta om , hmm ... omg juste ja åt så mycket däraa.knas hahah.

aja ska ta o duscha nu o rulla vidare till amina :D , har träning på kvällen -.-
peeeeace


/G. aka Goldiie

I'll be back before you know it!

sista inlägget dåra för denna vecka. ni får ha det så niiice. berättar allt när jag kommer tillbaka ( alltså på söndag )
och nu vidare till en sak som händer när jag är borta, MIIIIIIIIIN ÄLSKADE BRODER FYLLER ÅR! fett irriterande ja är ju inte här då. hoppas folket runt om kring det gör din dag så jävla tung ! du förtjänar det. absolut en av dom bästa som existerar i min värld.

oh shit måste dra o packa ner det sista , äta lite till frukost. seen ja måste träffa en kill kompis snabbt och efter det är dags för mig att hoppa in i tåget och rulla till centralen o vidare mot KARLSTAD! önskade verkligen att amina var i sverige nu så hon kunde följa med :(
så det var allt från eran ryskmaffia hahaha, jalla pyss o kram.
tre år gammal bild typ om ja minns rätt
jag och yosan
/G. aka Goldiie

One wish!

nu är jag nästan färdig, men ska fixa lite på morgonen. fååår absolut inte glömma laddare till mobilen.
är skit tröött också, ska ta o sova snart för ska upp rätt så tidigt imorgon.
jag kommer hem på söndag tror på kvällen om ja läste rätt.
har inte fått tag på min broder idag. glöm inte du e bäst. vart du än är just nu hoppas ja du har det bra och att du mår bra.

skaa sova om några min , puss <3
/G. aka Goldiie

Visste det..

åååå har inte packat än, har gjort massa andra saker.ute o sånt ... aaaja ska dra o packa. peace

/G. aka Goldiie

Que Pasa Loco!?

planering för denna söndag :
duscha , platta håret
packa lite annars kmr jag packa sista sekunden och glömma grejer
träffa dilan, ska få ett armband som hon har hämtat till mig från turkiet
sen jag vet inte, det finns lite grejer att välja bland.

ska börja med att duscha o det, vi hörs snart elle om ett par timmar. ciao!
/G. aka Goldiie


head shoulders knees and toes

heeeeej, iknow ja skrev inte ett skit igår, la bara upp en tung låt. om du inte har lyssnat så göre. det tycker ja iallafall.
vad ska man säga om den här dagen ? börjar med att säga skön chill dag. vaknade runt elva tiden, låg och smsade lite sen åt jag frukost & efter det hoppade jag in i duschen. sen efter enstund åkte jag en sväng solna centrum. letade efter ett par byxor som ja tyvär inte hittade där, så jag rullade vidare till kista centrum och gissa vad , jag hitta dom där. blev fett glaad haha. seeeeen  efter det taggade ja hem åt mat o chillade. typ runt halv sju tiden gick jag ut och träffade nadia. liksom hade inte träffat henne på 10 år så det var ju kul att få träffa henne , hon har faktiskit gift sig och har två döttrar. jaaa driver hah. senast ja var med henne va skolavslutningen. aja men det kändes som ett år eller nåt.
vi var ute först sen gick vi hem till mig, eller hon gick hem och bytte tröja haha när vi träffades märkte vi att vi hade likadana tröjor på oss. doog av garv.
hon gick hem för ett par minuter sen.

nu ska ja ta o äta mat , börjar bli hungrig :D peeeace
/G. aka ryskmaffia