Dagens Låt | Run DMC - Its Like That



fresh n' clean

tillbaka :D vad har ni gjort idag ?
själv så var jag i stan med sandria, vi gick runt och tittade på kläder. köpte lite grejer, snackade & sånt. när klockan började närma sig runt kvart i fem tog jag tåget mot husby för jag hade träning kvart i sex. va i husby 20 över fem. spraaaang hem alltså. åt mat, tog tränings väskan och rullade till träningen dåra.
hahah juste när jag gick på tåget såå dum som jag är, jaa ba faan! jag glömde mina nycklar i sandrias väska så jag gick av och tog tåget tillbaka till tcentralen och hämtade dom-.- dum jävel
så såg min torsdag ut.

ska ääta mat nu, persisk mat. BÄÄSTA. 
      
  omg, kolla va brun ja vaa
/G. aka Goldiie

HEMMA

kom precis hem från träningen. ska hoppa in i duschen nunu, skriver snart peace

 /G.aka Goldiie

vissa människor är fett konstiga..

sho, har inte varit vid datorn idag. har ba chillat & haft träning.
omg ja fick veta att en av tjejerna som dog i rinkeby gick i min skola:/. hoppas dom har det bra på andra sidan.

skriver imorgon när jag vaknar , ciao eller godnatt!
/G.aka Ryskmaffia

Dagens Låt | Ginuwine - In Those Jeans


/G. aka Goldiie

haha om jag inte sprängs i bitar snart

knas säger ja bara. har tömt hela kylskåpet på två timmar. allt börja med att jag åt mat vi klockan sex sen fortsatte jag med att äta o äta o äta o äta o äta .. osv tills nu haha men vad ska man göra åt saken, liksom man lever ju bara en gång & life is short så det är bara att njuta av livet.
det finns ju en gräns också, bara man håller sig till en viss gräns så äre lugnt.
jag ÄLSKAR att äta. så mycket kärlek till mat o godsaker.
ska ta o äta lite vattenmelon nu, peeeace

/G. aka Goldiie

här meron, lyssna


 /G. aka Gnaz

Bara man kunde spola tillbaka tiden ...

saaalam , haha driver bara. va händer ? haft en bra start på denna vecka ?
min måndag har rullat på som vanligt. chillade i kista med liya o denait sen gick denait o mötte betul G. vi gick runt i alla affärer. köpte inget förutom bilen, la ju upp en bild nyss hahah. efter två timmar typ åkte jag hem, tog träningskläder och åt skit mycke mat och sprang till träningen. träning var helt okeej, först tre km sen gamea vi bara. imorgon har vi fett tidig träning -.- vi brukar aldrig ha det. faktiskt ganska nice för då har man hela dagen kvar att göra något.
shit kmr somna framför datorn, ett tecken på att man e helt död.
peeeace


/G. aka Goldiie


en bild på min nya bil bara. visar flera bilder sen ;)

den här bilen fick jag med mig hem idag när jag var i kista centrum & shoppade hahah kattig visst


/G.aka Goldiie

23:50

har tittat färdigt på tv , orkar inte titta mer. jag börjar bli lite trött.tittade på en film som går på kanal fyra just nu men den är slut om tio minuter. Cinderella man, heter den. filmen handlar om boxaren Jim Braddocks karriär som tog sin början i slutet av 1920-talet. Under den djupa depressionen drabbades han och hans familj hårt och de kämpade för att få mat för dagen. Men i början på 30-talet fick Jim chansen att åter ställa sig i boxningsringen och gjorde en enastående comeback och blev hjälte. ska ta o avrunda detta inlägg. ska lägga mig och smsa lite. ni får ha det så bra, vi hörs imorgon!

/G. aka Goldiie


chill på högsta nivå

alåå bröder
min söndag blev ändå lyckad, från att jag satt och inte visste vad jag skulle göra o va jävligt uttråkad.
taggade ut o träffade liya vid reaktor. vi chilla ba, spelade basket & snackade en hel del. efter det blev jag ganska hungrig så drog hemåt och åt mat, inte lite mat utan för mycke och nu sitter jag och chillar galet.
undrar om det finns något nice på tv , ska nog sätta mig framför tv:en resten av denna kväll. imorgon äre träning som gäller på kvällen. blire soligt då ska jag dra o bada med några innan träningen.
.. skriver mer senare

eller vänta nu! det var något jag tänke säga .. jo juste,rhick hälsar så mycket till er från sir lanka och han är väldigt ledsen över att han inte har bloggat på väldigt länge. men men jag skriver åt honom istället :)
ciao så länge
/G. aka Goldiie


Söndag -.-

någon som vet vad man kan hitta på under söndagar? fett keffa alltså
ska ta o duscha snart & platta håret.
hoppas ni har en bra söndag iallafall.
HOPPAS det blir tungt väder denna vecka. vill verkligen bada. gillar ej att bada näre blåser lite.
nästa måndag drar jag på träningsläger, tror ja. det är från måndag till söndag. förra året hade vi galet kul. vet inte om alla hade det men vi som sov i samma rum hade det. första kvällen, jag och amina sjöng i flera timmar haha tills typ sex på morgonen. till sist alla flippa på oss haha:D.ni skulle sett vårat rum sista dagen.skiit äckligt.vi hade krig med ett annat rum. på alla madrasser i vårat rum fanns det ett kilo tandkräm.usch.men vi gjorde pay back. deras rum va också jävligt äckligt sista dagen
minnen alltså.

omg juste, har ni hört att en mamma med hennes fem döttrar dog igår natt. det börja typ brinna i deras hus:/ äldsta flickan va bara 16 bast och den yngsta hade inte ens fyllt ett :( ...
så hemskt.

aja ska duscha, ciao
/G. aka Goldiie


Dagens Låt | Marwues Houston Ft. Joe Budden - Clubbin'




fredag

kommer inte blogga mer idag, finns inget att berätta. ciao
                                          
en bild på min kusin som var här

/G. aka Goldiie

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu

SHOOOOOOOOOOOOOOOO
idag åkte min kära kusin hem till danmark :/. hon var bara här i typ två dagar för hon hade lite grejer att göra. tråkigt tråkigt. har lust att tagga dit,får se om det blir av.
shit vilken nice träning vi hade idag. det bääästa va det vi starta träningen med, flowing i husbybadet. hade aldrig gjort det innan. som gympa typ men svårare. man gjorde massa övningar på en matta. efter en halv timme drog vi till basketplanen & spelade fyra mot fyra sen va träning slut. fett chill. det va sista träningen för denna vecka dåra :D, men träning igen på måndag som vanligt ..
har faktiskt inte gjort så mycket idag, pallade ej göra något innan träning. för drog vid fem på morgonen till arlanda o lämnade min kusin o sen när jag kom hem ja va dööd elle död va bara förnamnet alltså.så jag sov tills typ fem o sen tog jag mina grejer o rullade mot min träning.
imorgon äre fredag, hmm.. undra vad som händer då?
jaag ber dej solen, esnälla kom tillbaks!
jalla peace skriver mer imorgon.

/G. aka Ryskmaaaffia

KARLBERG

omg va trött jag är! chillade i stan till typ halv sex och efter det rullade jag mot min träning, karlberg militärbana eller hinderbana elle va man nu ska kalla det för. vi körde fett me övningar innan vi körde militärbanan. såg massa killar från djurgårdensboxnings klubb som jag kände igen. fan att jag sluta men min brorsa kör för fullt. träning var inte så jobbig. helt ok.
som sakt så var jag i stan innan. gick runt i affärer med min tjej kusin från danmark. sen åt vi feet kebbbbbab tallrik o avslutade med en galen glass haha. hmm.. det är faktiskt allt som har hänt under denna chill dag. ska äta snart, grillad mat.Älskar det. Ciaaao !

/G. aka Goldiie


helt borta

såhär äre att rhick just nu befinner sig i kina, han fick en jordenrunt resa av mig. för enstund sen så ringde han mig & berättade att allt är bra. om några dagar ska han till sir lanka. där ska han träffa några gamla skolkamerater(han bodde ju där tills han fyllde 13 bast, som ni redan visste). han ska även en sväng till iran för att hälsa på sin kusin som bor dära och min släkt.  ouuf han ska typ till tusen länder.usa spanien finland pakistan gambi. hela världen rättare sakt.
tro inte han åker till alla länder med vanligt flygplan. han åker runt med mitt jetplan. one day jag kommer köpa ett jetplan till dig bror. vi får hoppas att han skriver då och då.
peace


/G. aka Goldiie


träning snart

ska rulla mot min träning snart, under tiden jag har träning ska min mamma hämta min kusin som kmr från danmark. ska bli kul att få träffa henne. aja ska ta o fylla vattenflaskan nu. ciao

såå här ser man ut just nu


/G. aka Goldiie

-

whats up? själv så börjar jag bli lite trött. hade faktiskt träning vid 6. innan träningen så åkte jag till solna Centrum.jag skulle till rinkeby en sväng men orkade ej åka ända dit så istället tagga jag till solna med evin och där träffa hon en hennes kill kompis hirre. vi gick runt och tittade i olika affärer. evin fick med sig en hel del kläder hem från gina. jag hitta inte så mycket förutom en kjol, en bikni överdel ( fett onödigt att jag köpte den eftersom jag köpte en ny bikni för någon vecka sen typ om jag minns rätt, aja ) & fyra nagellack. riktig nagellack torsk hah. vi drog till kista en snabbis också sen var jag tvungen att rulla mot min träning ... har träning imorgon,onsdag o tordag.
vad finns det mer att säga om denna dag, ingenting.

det här går ut till en person , hoppas vi ses en dag ..
ni får ha det bäst!ciao
                                
  saknar mitt hår :(

/G. aka Goldiie

Den här låten hör man typ överallt & tung är den

I Know You Want Me - Pitbull



 /G.

Livet blir bättre när man vet vart man ska

Nu Måste Vi dra-Ken Ring , hans nya låt. lyssna på texten. väldigt bra tycker jag. hans låtar är bra alltså dom flesta iallfall. min favorit är Grabbarna från förorten. diggar den låten Gaalet mycke. ni har säkert hört den tusen ggr. den är FETT gammal men som sakt gammla låtar e bäst enligt mig dåra. aja varsegod hans nya låt.



 /G. aka Ryskmaffia

BBALL

tillbaks från basketplanen. drog o mötte liya & sen drog vi och spelade basket. lite skott o sånt bara, sådära chill. efter en stund kom denait o ariam. hahah liya och denait hade värsta kriget. a men nu ska jag hoppa in i duschen, ska få gäster. ciaaao

haha så här såg det ut

/G aka ryskmaffia

Gamea

ska dra hemifrån nu och gamea lite , alltså spela basket. skriver när jag kommer hem. peace


/G. aka Goldiie

KATT

Qwanell, sååå fin!
ja döör

/G. aka Gnaz

misslyckad fredag

vad mer kan man säga ... har haft huvudvärk i 5 timmar :/ har ba softat hela dagen & ätit mig fet haha o nu sitter jag och pratar med young rhick. han är inne i sitt fotbollsspel. hade faktiskt planer idag men tyvär så blev inte dagen som jag ville. hoppas ni har haft o har en lyckad fredaag. imorgon SPIKAT ska jag dra o bada om det blir lika nice väder som idag.
kommer inte på något mer att skriva om, ska nog ta o avrunda hära. peace

kolla mitt jordan halsband ! <3


/G. aka goldiie

livet kan vara svårt men jag svär det är bara att spela på

omg vaa skönt väder.imorgon ska det bli varmare också yeees. ska ta o dra ut snart.
rhick prick, ska vi spela basket ? eller börjar du banga haha:D, han troooor att han kan showa mig.
åt precis 5 ton vattenmelon.ska ta & äta 3 ton till. får inte nog så gott ya.
idag skulle min kusin som bor i danmark komma hit o hälsa på. har aldrig träffat henne.hon är typ 25 bast. hon kmr nästa vecka istället. det ska bli kul att få lära känna henne.
om jag inte drar o badar då ska jag åka o köpa en kjol jag såg för ett par dagar sen, den ser helt okej ut.lägger ut en bild sen om jag köper den.
ha en fortsatt bra dag. ciao

/G. aka goldiie (en kompis säger så)

xXx- The next level

tung film alltså!


tittade på den för en stund sen på kanal 6
 /G aka Star

men shooo

idag har jag bara chillat galet förutom att jag hade träning på kvällen. först drog jag o träffade sandria moaz pato & diar. dom dära två , pato o diar.så roliga hahaha. vi åkte till medborgarplatsen för att pato skulle fixa någon gymnasie grej. haha fifan va roligt det va när vi satt o vänta i rummet. efter tusen år taggade vi till rålis. chillade lite dära sen vare dags för att äta mat o dra till träningen. träning va lite jobbig på slutet men annars dom första 1h 40 minuterna va chill vi gameade bara:) & nu är jag hemma helt slut. juste min broder rhick skulle komma till rålis med sina grabbar men nej nej han kom inte... :/
ciaaaaaao broes
                                                                                       
mooaz fiskmåsen hahah


/G. aka star

Dagens Låt | Jeremih - Imma Star (Everywhere We Are)


i thought i told you imma star

alåå BÄSTA vädret ju. vaknade för en halv timme sen typ. vill dra o bada men har mens :( fuuuck! måste ut o göra något kul i det här tunga vädret och idag börjar basketen. har träning på kvällen. jag har ju verkligen varit ute & sprungit varje dag och ätit skit nyttig mat osv.FET SAJK. aja ska ta på vad som händer idag o skriver mer sen. ciao

/G.


Dagens Låt | Trey Songz - Brand New


dags att klippa sig

beställde nyss tid oss frisören, ska dra o klippa mig vid halv fyra. hoppas hon klipper braa. vet inte riktigt hur jag ska klippa mig, typ bara topparna eller mer.kanske lugg elle snelugg. det är en timme kvar måste börja tänka.
ska hoppa in i duschen nuuu , skriver resultatet när jag kommer hem. ha det bra så länge bröder !



just nu så äre ganska så långt.

/G. aka ryskmaffia

måndag

gud så seg jag är, vaknade inte för så längesen. tror nog jag ska ta o sova lite till. juste glömde att berätta igår att jag träffa på min barndomskompis Nina. jag blev så glad haha. det var jääätte längesen jag träffa henne. till er som inte visste det här redan så är jag född i Sundsvall o bodde där tills jag blev 6 år typ och under den tiden jag bodde där så var jag med Nina hela tiden hah. sen så flyttade vi till stockholm, några år efter flyttade Nina o hennes familj också hit. vi träffades då o då sen bröts kontakten.konstigt. men men väldigt kul att träffa på henne i kista C.
ska ta o äta en feeeeet frukost nu o sen sova, puss


/G.

klick klick boom boom,youre dead

shoo
kasta söndagar eller hur? det finns inget att göra. jag åkte till kista med lilian o en tjej som heter aida. det är det ända jag har gjort under denna tråkiga dag. resten av dagen eller jag menar kvällen ska jag nog ta o softa bara, kanske titta på någon tung film. min storebrorsa är hos oss just nu, ska kolla med han om han vet någon skön film.
hoppas det blir fint väder den här veckan som kommer. då äre eriksdals som gäller med sandria o några.
oh shit har ni läst om att michel jackson kan ha blivit mördad.inte mördad så men typ det kan ha varit doktorns fel elle nåt sånt. hans syster påstår att hon vet vem som döda honom...
dags att avrunda, ciao

jag bjuder på den här drivar bilden. brist på liv, you know.


/G. aka ryskmaffia

Why

lite mer än ett år har gått...fortfarande är du inte helt frisk.varför varför gjorde du så mot dig själv.du är inte den personen du var förr.den där sköna personen som ``levde livet``.nu är du den där personen som inte altid mår bra.önskar jag kunde spola tillbaka tiden ett par år & hjälpa dig så att du inte skulle vara som du är idag. vissa stunder är du som vanligt andra stunder mår du dåligt.min insida gråter samtidigt som jag lever mitt liv & försöker sluta tänka på det men tyvär så går det inte. kommer alltid ställa upp för dig som du har gjort för mig i 16 år och som jag vet att du kommer fortsätta att göra för mig. ååå. själv så tycker jag du valde helt fel personer som du hängde med. vissa av dom kanske var bra men va är det för kompisar som inte satte stopp. min högsta önskan är att du blir helt frisk snart. du har värsta livet framför dig. okej, det startade dåligt men det kommer bli bra förhoppningsvis.
det va allt från mig.


/G.


Aaliyah Ft. Timbaland - Try Again

SHIIIT , så gammal ! fortfarande lika bra. Rest in peace 1979-2001



/ G. aka Ryskmaffia

Dagens Låt | DMX - Where Da Hood At


Försvinn!

Jag är så jävla förbannad.. Min brorsa som jag har skyddat och ställt upp för har huggit mig i ryggen och det kommer jag aldrig aldrig förlåta honom.. Okej, om sakerna han sa var närheten av sanningen men så har det inte varit.. Han ska alltid vara the good guy oavsett vad han har gjort.. och du (du vet vem du är) vet jag inte längre vad du ligger hos mig har bara haft positiva saker att säga om dig osv och jag ville ha det så för jag har haft svårt att hata dig eller bli sur på dig fast jag har hört att du har sagt saker om mig men nu måsta jag säga att  jag  har verkligen tappat respekten för dig,  vilket är väldigt synd då du verkligen har funnits där för mig osv och jag har alltid sett dig som min bästa vän och det har jag sagt till alla fast vi inte ens pratar längre men att du tror på killen så sket i din syrra och jag ver hur mycket hon betyder för dig men visst jag har inte direkt varit guds bästa barn men du kan inte säga att jag inte har ställt upp för dig eller varit där för dig men att du tror på min brorsa som du verkligen inte bör lita på efter allt han har gjort spec du som verkligen känner mig bäst av alla är bara skrattretande .. Inte bara  phillip att du trodde på det dejana sa är sjuuukt! Jag kan säga allt vad jag har gjort men vissa människor har verkligen verkligen utnyttjat det här sagt saker om mig osv för att dom ska verka vara en bra människa som kommer fram till dig och säger det förlåt men jag måste säga att det är tragiskt att alla verkligen bjuder in sig själv haha vissa gör allt för att bli vän med dig så iaf tro inte på allt du hör om vad jag skulle ha sagt för jag säger det här och nu jag har ingenting dåligt att säga om dig förutom nu att jag skulle ha sagt att jag inte pallade träffa dig hit och dit att du var jobbig osv vet inte vad som har sagt är bara straight up bullshit och jag hoppas verkligen över hela mitt hjärta att du nångång har tvekat på om saker du har hört är verkligen sant för jag skulle inte vända ryggen sådär spec när jag har sagt till alla att det har varit mitt fel alltihop... Jag kunde verkligen har krigat för din vänskap efter allt som har hänt det kunde jag verkligen, inte för att jag trodde att vi skulle bli vänner igen men vill du veta varför jag itne gjorde det.. Joo, för att jag tyckte inte alls att jag var värd din vänskap efter det jag gjorde mot dig fast jag innerst inne ville men så gör inte en kompis spec så nära vi var.. Men hur som helst så var jag inte dugg sur eller ledsen eller ledsen var jag nog men jag var nog mer stolt över att du ignorerade mig för jag tycker verkligen inte att du ska ta skit från någon och det gäller mig också jag tänker inte ta skit från någon om inte det är sant ... Sen en till väldigt störande sak vilka har jag kallat för bästisar förutom dig och tessan hmm cassie och jag var inte direkt bästisar men vi är fort. jävligt bra vänner och vem är du som kan säga att jag har behandlat dom dåligt hmm jag är nog kompisar med alla dom som verkligen betytt nått förutom du och tessan fast vi pratar då och då iaf och det är inte för att det är slut mellan dom som ni snackade om..  Men resten är jag bra kompisar med så snälla det stör mig inte att du snackar skit om mig eller nått sånt du har faktiskt all rätt till det det tycker jag verkligen men håll dig till sanningen och till fakta så länge det är sant så har jag verkligen ingenting att säga... Du phillip dig kommer jag aldrig förlåta och det menar jag verkligen jag skiter i dig oavsett vad som händer med dig jag har krigat för dig, blivit hotad för din skull osv vad får jag tillbaka ju en massa skit men jag är ändå glad över att det kom fram till slut det är jag faktiskt för hellre fiender än falska kompisar.. Haha det roliga är att ni snackade om att man inte kunde lita på folk längre... hmm rätt ironiskt när man tänker efter :) men hur som helst så förtjänar ni varandra men jag säger bara bli inte förvånad om han hugger dig i ryggen vilket han redan har gjort x antal ggr men jag tänker inte önska dig något illa för jag har själv satt mig i den här situationen med min dumhet så jag önskar dig all lycka för du är en bra människa och hjärta av guld.. Jag kommer ändå ställa upp för dig, det har jag lovat  vet att jag har lovat saker och brutit dom men jag tänker iaf hålla mitt löfte inte för att jag har respekt för dig.. det är för vad du har jag gjort för mig...

Hur som helst så spelar det ingen roll att du tror på phillip eller på dom andra för jag vet sanningen och det är vad som räknas!

Som vi alltid sa förut "Det som inte dödar dig, gör dig starkare"  P'z Out!


/ R.

better on the other side

va händer yaa? haft en bra dag? min har iallafall varit det. vid tre tiden drog jag mot gärdet o chillade med therese alltså brorsans tjej och hennes kompis sara eller nåt. trevligt vare, jag o therese satt o prata om saker o ting, som vanligt:)
hon är verkligen en person som man kan prata med om allt. vi gick också till ica o köpte en massa godis, gott!
vad vore livet utan godis o mat liksom?
juste, idag åkte min brorsa amina till marocko. så nice , hon kmr komma tillbaks helt svart :D
jag skulle vilja hänga med dom dit en vacker dag haha.
nu finns det inget mer att säga, kmr jag på något senare så skriver jag ett inlägg. puss




/G. aka ryskmaffia

trött jag e

rubriken säger allt haha skriver imorgon. ha en fortsatt tung kväll bröder.

sååå ful men kör baaara :)



/ G. aka golnaz Ali


Dagens Låt | Cassidy - Im A Hustla


Yeesaai ;)

börjar med att säga : lyckad dag.
träffade amina, vi drog o tittade på lite kläder o sen så åt vi mat såklart! burgerking.
vi satt en lång stund o snackade efter det köpte vi glass o taggade mot bussen o vad står det på tidtabellen, joo att bussen skulle komma om en timme.vi blev så arga hahah så ja ringde morsan o bad henne hämta oss från sollentuna.
och nu sitter jag framför datorn och gör absolut ingenting. känner mig så mätt. jag åt lite mat nyss när jag kom hem. you know mat e livet. nu ska jag ta o sätta på en skön låt o bara chilla. hare bäst.

jag o amina


/ G. aka mike tayson

coηfεssıoηs

I'm sooo fucking happy, just wanna let you know!  :)
________________________________________________________________

I really miss this special person in my life, It has been 7 months without talking to you..
I still haven't given up hope and will never do it... <3
_________________________________________________________________

I have love for you guys ( La Onda Familia & others ) especially for you Golnaz, my brother from another mother :)


/ R.


Still Awake!

Jag vill bara sova men kan verkligen inte :S men hur som helst så har dom senaste dagarna varit rätt så lugna.. Vi har varit igång alla dagar i veckan och det behövdes vila så det dåliga vädret har bara varit plus om man säger så :) har verkligen känt i kroppen hur sliten man börjar bli .. segare och segare i kroppen har t.o.m inte orkat skriva haha men nu har jag hur som helst fått vila :) det känns skit braa men hade varit mycket bättre om jag fick lite sömn nu.. Men men man ska inte klaga visa ha det bra och andra är i finland haha :D bara en lär fatta det där men hur som helst lär jag och grabbarna hitta på nått imorn skulle egentligen ha movie night men alla var ju så jävla sega så det blev bara gona, victor, ramin och jade som kollade resten var bara hemma inkl. jag.. Imorn som sagt kommer det hända grejjer vad vet jag inte riktigt men allt annat än att sitta hemma iaf om inte alla sitter hemma tillsammans vill säga då går det väl bra.. Hmm, har egentligen ingenting att skriva om idag men jag fortsätter ändå.. Det snackas om kryssning nästa vecka.. Skulle vara skit kul att åka iväg med alla spec dom människorna jag känner så håller tummarna på att det blir av sen så blir det nog utlandsresa också.. Men det är inte spikat än men vi får se hur det blir hoppas iaf vill bara åka iväg och dyka eller nått det var nog 3 år sen sist jag dök skulle gärna vilja göra det igen... Sen är det ju Young Jeezy på fredag den ska man ju gå på.. självklart! Så jävla hypad känner på mig att jag kommer fucka ur där haha fattar fort. inte vad han gör i Sverige?! Nä, men nu orkar jag inte skriva längre.. Sov så gott ni som redan gör det och ni andra får jag väl säga godnatt senare själv så ska jag kolla på film iaf.. P'z Out!

/ R.


Dagens Låt | Ace Hood Ft. Jazmine Sullivan & Rick Ross - Champion


the sky is the limit

alåååååååå , idag vare sista dagen på jobbet. ganska skönt faktiskt. ska njuta av lovet i några dagar sen äre träningar. det var fan ett tag sen ja rörde en basketboll haha. dags o känna på bollen. jag är såå tröööött, vaknade vid sex tiden o åkte mot arlanda för att hämta brorsan o hans tjej. kul att träffa dom. dom var ju i thailand 4 veckor. galet nice. vill också dit ! pallish ej med sverige.
vad har ni för planer idag ? själv så ska jag nog ta o sova några timmar. Imorgon ska jag träffa amina, hon reser på onsdag till sitt kärahemland, Maroco. henne kommer jag inte träffa på över en jävla måndag.
så vare med det.
peace

haha nyss när ja pratade med young R.


/ G. aka rhicks kung

Dagens Låt | Mike Jones - Swagger Right


If you see it in your head, you can get it in your hand

rubriken! ingenting är omöjligt. tvärtom.
man har många drömmar och massa planer. alla drömmar kanske inte inträffar men vissa iallafall och man måste själv bidra lite såklart.
aja pass på det dära snacket nu. har ni haft en tung lördag? eller menar har.
min lördag har varit sådära, tänkte ringa rhick för en stund sen o kolla om vi kunde hitta på något men sen så ånga jag mig för har typ legat hemma hela dagen och då blir man jävligt seg.
nuu ska jag ligga på soffan o titta på en sköön film. ta hand om er.

(så här brun va jag efter turkiet, nu e man typ vit. hahah min tunga tshirt från turkey. svampbob hahahha)





ps. love you broooe
/G. aka framtid som rhick eller hans kompis har kommit på.

Jeremih - Birthday Sex


lördag

alå mår lite bättre än igår men fortfarande dåligt. planer för idag? hmm... solen skiner. kanske bada om ja skulle få lust lite senare. igår tog jag det lugnt bara, tittade på film. BÄSTA filmen, Man on fire. om du inte redan har sett den så rekomenderar jag den. själv så har ja tittade på den 965562 gånger. alltid lika bra. svär man tröttnar inte på filmen.
11 dagar kvar tills basket träningarna drar igång. jag känner mig inte helt utvilad men men va ska man göra.
känner inte för att skriva mer, vi hörs lite senare. puss

bild : jag o evin


/G. aka gnaz

.

det blir inget inlägg om min dag, tyvär så mår jag dåligt inte dåligt så men det får ni lista ut.
är trött på så mycket.

hoppas ni har en bra kväll.
/G.

miss

ska bara säga en sak, jag saknar dig.



skriver senare ciao

/G.


02:31.. fortfarande vaken..

Hmm, som sagt jag är fortfarande vaken.. Skulle ha kollat på film för en timme sen men det har inte blivit av ännu.. Idag har det varit rätt lugnt har städat och tvättat sen har jag varit med kompisar.. Chillade med meliisa och simon vi drog till la pizza och käkade.. Några timmar senare så åkte Melissa hem då gick vi och mötte Marcelo istället... VI gick och handlade för att sedan dra hem till en brud.. Det var väl helt ok men hade nog hellre gjort något annat.. Men hur som helst så var det trevligt.. Sen efter det så drog jag hem och här är jag nu.. Tänkte egentligen inte skriva så mycket men jag måste bara få skriva av mig.. Så jag ska berätta lite om en spec. människa :)

Som jag skrev förut så stötte jag på en skit söt brud i älvsjö för några veckor sen vid namn Melissa.. Skit trevlig liten tjej trodde jag haha men så är det verkligen inte! Nää, driver bara men hur som helst så är hon skit söt och väldigt omtyckt bland mina kompisar vi har typ varit rätt mycket med henne och hennes kompisar.. Så jag har fått lära känna henne lite haha men hon är unik måste jag säga.. Visst, hon är jätte söt och allt vissa har t.o.m sagt att hon är wifey material.. Men problemet är att hon är inte så jävkla söt som hon verkar haha är alla blinda eller är det bara jag som fått för mig saker?!  Men men det var allt för idag :)  P'z Out!

/ R.





you made the world dance