Hard work, work!



Heejsan!
Shiit, vad trött jag är sov rätt dåligt igår tack vare malin haha nää men jag sov helt okej men det kunde ha varit längre!
Hmm, dagen har varit grymt måste jag säga hade så jävla roligt nästan för roligt det blev en del snack men sånt hör till tycker jag man ska ju trivas där man jobbar sen fick jag riktigt sköna kunder idag så jag fick tjäna extra stålar :) kommer sitta fint vid nästa löning! Nää, men nu måste jag ner till tvättisen och hämta kläderna så jag kan få gå och lägga mig direkt efter måste verkligen få sömn annars blir dagarna fööör långa helt enkelt ..


Juste glömde nämna ensak.... Daaamn va nice väder det var idag haha vet inte riktigt hur många magnum glassar jag åt idag?! :P

Gootta goo, P'z oout!

/ R.


Dagens Låt | Ace Hood Ft. Trey Songz, Rick Ross & Juelz Santana - Ride


Ace Hood one of my Favorites

Good morning!

Daamn, vad jag sov bra inatt det var längesen jag sov så bra! Känner mig hur pigg som helst just nu .. Har precis ätit frukost ska strax börja röra mig mot jobbet :)

Gotta goo, see ya later!

/ R.

Dagens Låt | Young Jeezy - Don't Do It


Guess who's back?!

I'm baaaack!
Har inte orkat skriva under helgen har varit tooo buussyy! Har faktiskt inte gjort så mycket bara varit med malin tagit det lugnt tjockat till osv så har inte haft tid att skriva.. Har precis duschat klart funderar på om jag ska tvätta idag eller om jag gör det imorn istället.. Det lutar sig åt imorn faktiskt.. ska ner och hämta glass snart och lägga mig i sängen för snart börjar casino royale eller ska man kolla på van veeteren? Får se hur det blir..

Ser iaf fram emot morgondagen då jag ska jobba :) så jävla sköna människor där trivs hur bra som helst, me like it alot! Nää, men nu ska jag dra vill bara säga ensak .. I miss u G! :)

P'z ouutt

/ R. "C.R.E.A.M"

Dagens Låt | Paul Wall Ft. Webbie - Bizzy Body


ALÅÅ!

Vi vann våran kvartsfinal igår, u16 slutspel. är så GLAD.
Vi spelade sååå jäävla bra !
Semifinal idag :D nu äre bara att ladda ! den börjar åtta ...

young jeezy , saknar dej.

puss

/G-UNIT


Earth Hour



Glöm inte att idag ska man släcka lamporna för miljöns skull 20:30-21:30. I will do it.. you should do it toooooo!

Dagens Låt | Hurricane Chris - Aye Bay Bay Remix


What a surprise!

Juste, måste säga ensak innan jag börjar röra mig mot jobbet och det är att vi hade besöksrekord igår vilket är skit kul haha lite förvånande faktiskt för vi är inte alls seriösa med bloggen men vi hade iaf 172 unika besökare det gillas väldigt mycket av oss måste vi säga! I gotta goo, P'z!

Haha, fuck u paolo roberto! :P


/ R. "C.R.E.A.M"

T.I. is goin' to prison today..


Rapper T.I. will start his prison sentence today. The hitmaker will go before an Atlanta, Georgia judge today and he’ll officially be sentenced to jail. T.I., real name Clifford Harris, will spend a year and one day behind bars after pleading guilty to possession of unregistered weapons.




T.I. Ft. Justin Timberlake - Dead & Gone (Live)

I will miss T.I. while he is in jail.. that's for sure!


hahaha igår

Garvade så mycket igår , rhick ville träna på att ringa mig och typ berätta om ett abonemang som är bra o billigt. aso ni vet inte jag ägde han så hårt hahaha, vi va så oseriösa, det är hans fel att han tränar att ringa till mig, för jag är inte absolut inte seriös när vi snackar. han ba vi lånar nät från telia typ och det är sveriges bästa nät , ja ba lyssna ja har tre och vi har eget nät , ring mig när ni har skaffat eget nätverk eller va det nu heter :D juuuste han ba hej golnaz jag ringer från blablalabl hur står det till ? ja ba bra. allt blev helt tyst sen rhick ba härligt det bra med mig också, tack för att du fråga . hahah.

Rhicks första dag på jobbet idag. ber för dig !

aja ska dra mot skolan snart , hoppas ja blir påkörd av en ferrari orkar ej me skolan idag. puss

/ G

Friday, my lucky day?!

Det är nu det gäller.. det är nu jag ska visa framfötterna.. det är nu jag ska bevisa att jag är rätt man för jobbet :) shiit jag är så jävla hypad så det är inte sant ser verkligen verkligen fram emot det vill verkligen få jobbet! Nu ska jag ta och läsa igenom allt 100 ggr till så allting sitter .. Wish me good luck!

/ R.

Dagens Låt | DJ Drama - 5000 one's


Allt bara flyter på..

Utbildningen gick skit bra :) sen fick vi lära känna några på jobbet också haha skit sköna människor där känner redan på mig att jag kommer trivas där gaalant! Men vi får se om jag får jobb där ska iaf få jobba imorn 9 - 17 så får vi se hur det går men jag tror nog att det går bra det trodde markus med asso chefen :) Så jävla nöjd med dagen så var det soligt också! Nää men nu ska jag kolla på tv .. hörs sen!

/ R. "C.R.E.A.M"

Beautiful Day!

Nu har jag ätit och gjort mig iordning :) nu sitter jag här och väntar tills jag ska gå :) ska ju på utbildning vilket jag ser fram emot faktiskt! Sen verkar det bli skit nice väder idag härligt härligt vågar man säga att våren är här kanske?! Nu är det dags för lite tv-tittandet :)

/ R

Dagens Låt | Birdman Ft. Lil' Wayne - I Run This





The Very Best..

Haha, sköönast Golnaz Robinson ;) syynd bara att jag inte fick gå :P aaaa fan kämpa nu så ni går upp sen nästa år går ni upp igen till damligan sen är det bara för mig att ringa till leslie så har du kontrakt med Los Angeles Sparks :P glöööm inte bort mig när du blir kändis brooder! vad snackar du om du är bäst bror jag vill vara som dig (a)

Nu måste jag sooova ska ju på utbildning så får se hur det går men bee för mig gott folk :) sleep tight!


/ R. - "C.R.E.A.M"

yes!

vi vann kval match mot täby basket:D hoppas verkligen att vi kmr upp till damettan ..

är så glad över att det gick bra för c.r.e.a.m idag!

sooooooooovmorgon imorgon, yeaaaaaaah
aja men ska duscha o ätaaa :D:D 

en grejish till, rhick du e bäst.

Kompis det går bra nu...

Jaha, då undrar ni förstås hur det gick? Jodå, det gick skit bra ska jag säga :) är sjukt glad och man tjänar riktigt bra också vilket är jävligt bra cuz u know who i am.. "cream" cash rules everything around me :) Så jag ska dit igen imorgon och lära mig en massa osv så får vi se om jag får jobbet men nu är det iaf upp till mig om jag ska ha jobbet eller inte får verkligen visa framfötterna! Sen är det hur sköna personer som helst som jobbar där bara unga människor och inte nog med det snygga också haha :) nää, nu är det heroes dags.. vi hörs!

P'z ouut!

/ R

EN BILD BARA SOM E TAGEN I SKOLAN :)

 

Jag o tina (som ligger på bänken) :D

Det börjar närma sig..

Yees, snart har man artbetsintervju då :) har ingen aning hur det kommer att gå har inte ens förberett mig :P äähh det ska nog gå bra det här eller det hoppas jag iaf.. Nu ska jag ner och coola ner mig ska ju börja röra mig ditåt om en kvart.. :)

Wish me good luck!


/ R. aka "C.R.E.A.M"

Dagens Låt | Young Jeezy - Trapstar



The wait is over, the real is back

brother from another mother!

Assso, daaamn bror jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort utan dig! Du får mig alltid på bra humör oavsett hur ledsen jag är spec när jag hade det tufft förut vem var det som ställde upp för mig genast? Jooo duu golnaz! Du är föör grym ibland känns det som att vi är riktiga syskon då du ska alltid göra det jag gör och ha värsta attityden  haha måste verkligen sänka din ballhet snart för tror mig det börjar gå för långt nu.. Men oavsett vaad så är du min bror that's it!

Sorry för det som hände i fredags hahaha asso ärligt talat så har jag inte haft så roligt på väldigt länge fast jag vet att du blev skit sur så måste du erkänna att det var roligt nu när allting har lugnat ner sig? :P Jaag längtar också! ska ju fira den med dig ju haha med våra kattiga ipods men vi måste komma på en skön text som bara du och jag har eller vad tycker du?


/ R. aka "C.R.E.A.M" - Cash Rules Everything Around Me

TILL MIN TUUUUUUNGA BRORSA

Rhick broder,hoppas verkligen att det går bra för dig imorgon, gör din grej då är jobbet spikat ditt. Jag kommer imorgon som tolk hahah för du kan inte prata eller förstå esverige.

snäääääääälla rhick skjut mig jag har nationella imorgon. engelska också.
juste bror du har inte varit så kaxig idag:D eller jo lite. varje gång du ringer du ba vad vill du?. FETT synd haha.

längtar till 23 april, jag fyller år då.

men ska rullish nuish ;) håller tummarna för dig älskade broder.

ha en fortsatt trevlig kväll :D 

/ G aka mike tyson
 

I'm sooo haappyy..

Jaa, gott folk I'm happy like a motherfucker!
Har länge sagt okej inte här men har sagt till människorna runt omkring mig att jag inte orkar jobba hos min låtsas farsa då vi inte går ihop vill inte vara beroende av honom rättare sagt av någon så idag tänkte jag anstränga extra mycket och verkligen söka jobb skicka in CV osv.

Jag var lite skeptiskt i början då jag tycker att det är alldeles för svårt att hitta jobb på det här sättet det är lättare via kontakter osv.. Men jag försökte iaf sökte till 10 olika jobb på nätet.. Kan säga att jag blev riktigt förvånad men ändå så jävla glad när jag fick ett sms från ett jobb där dom skrev om att jag har blivit utvald till steg två och ska på arbetsintervju imorgon vid halv 4 så får se hur det går hoppas verkligen att det går bra :) för vill ha ett fast jobb så fort som möjligt så jag kan gå vidare sen så ska jag flytta ut snart känns skönt när det börjar hända riktigt stora grejer i ens liv :) me like it alot!

Nää, men nu ska jag mumsa i mig ben&jerrys, yeeeess


P'z ouuut!

/ R

I knew I would miss you..

When you care about someone as much as I do about you, being apart is a hard  thing to get used to.
I thought I´d handle it just fine.... and that I´d be happy just to keep you on my mind.
But it isn´t always that easy....
Sometimes the only thing that would please me the most.... is simply seeing you.
I knew that I´d miss you. I just didn´t know I´d miss you as much as I do.


/ R

I GIVE UP!

Nu ger jag upp! Har verkligen försökt sova men det går inte så jag tänkte gå ut och springa nu för jag gjorde ju inte det igår :) så blir det förhoppningsvis pannkakor till frukost igen! Ja, jag vet att det är onödigt att träna mycket om man bara ska äta dåligt.. Men det är just därför jag tränar för att kunna äta dåligt, ya dig?! Nää, men nu måste jag börja springa innan jag hinner ångra mig :) Godmorgon på er förresten!

/ R

Dagens Låt | Ciara Ft. Justin Timberlake - Love Sex Magic


Kan ej soova!

Happ, så är man fort. vaken.. Jag är köööööörd.. Vill bara sova är så jävla trött men ändå så går det inte :S vad är det för fel på mig?! Jag har spenderat tiden med att uppdatera mitt cv och har sökt lite jobb här och där :) Så lite nytta blev det trots allt! Juste, det blev ingen träning igår.. glömde helt bort det fastnade istället framför tvn men men får ta igen idag istället haha we'll see bout that :P kommer kanske inte kunna blogga på ett tag då jag inte kommer kunna ha internet men det löser sig på nått sätt..

Nää, men nu tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig måste iaf försöka sova några timmar eller ska jag kolla på film istället för vill verkligen inte vända runt på dygnet igen.. Äh, jag ska kolla på film och skulle jag somna så får jag väl göra det inte hela världen direkt.. Sov gott fast ni redan gör det :)

/ R

Träna?!

Meeen haallå!

Gick upp vid halv åtta idag för jag tänkte ju börja träna igen.. Men det blev inte riktigt så som jag hade planerat men det blir ju aldrig men iaf jag bytte om till tränings kläder osv. Skulle ner och äta något litet för jag kände hur magen skrev efter mat.. Men det fanns ingenting att äta så jag börja göra pannkaks smet istället haha helt lost så det blev pannkakor till frukost men sen var magen för full så jag orkade inte springa så det blev en runda i sängen istället där jag blev liggandes ett bra tag snackade med några och smsade hit å dit tills jag somna :)

Men nu har jag ändå lite dåligt samvete för jag har ju ändå lovat mig själv att träna så antingen går jag ut och springer nu eller om ett tag eller så gör jag lite mag och ryggövningar här hemma istället så får jag springa två varv imorn istället .. Får se hur det blir behöver faktiskt inte träna om jag ska vara ärlig (a) men men nått måste man göra..



american pancakes with alot of sirap, yes it's delicious.. trust me! :)

/ R

Dagens Låt | Young Jeezy - Vacation


I need some vacation too!

090322 - Chillin'..

Fan vad jag älskar sverige den ena dagen är inte den andra lik haha verklgen inte.. Igår var det hur nice väder som helst okej inte överdrivet men det var inga snö ute på gatorna iaf.. Men daaamn snöö igen?! När ska våren komma? Får hoppas på att snön försvinner om 1 -2 dagar så att vi får sol igen!

Jag har lovat mig själv att träna mer seriöst i veckan har för det mesta haft hitte på träning rättare sagt slarvat rejält och jag äter skit mycker och väldigt onyttigt fast blir inte direkt tjock men det är ändå inte bra för både min kondition och hälsa.. Så jag ska börja springa runt sjön igen vilket jag faktiskt ser fram emot!

Nää, men nu ska jag hoppa i sängen och fortsätta kolla på beck filmen ska nog sova rätt tidigt ikväll.. cuz I got shiit to do tomorrow :) P'z!


/ R


Han ska skjutas!





jag va galet nära igår att skjuta Rhick med min ''ak47'' haha, ni vet inte vad han gjorde mot mig !


/ G


Dagens Låt | Ciara Ft. Chamillionaire - Get Up


090322 - Tireed..

Jag är gaaalet trött!
Idag har jag inte gjort så mycket jag och malin kollade på rev run på mtv och små åt lite.. Men nu har hon åkt hem såjag får fortsätta kolla själv..
Igår hade jag skiit trevligt med carro vet inte riktigt hur mycket vi åt men tror mig vi åt mycket och det känns fort. i magen är inte alls hungrig klarar mig nog utan mat ett bra tag framöver.. Njaa, inte riktigt men för stunden iaf..
Hmm, nää men nu är reklamen över dags att första kolla på rev run hoppas iaf att ni har haft det braaaaaaa...


/ R

I <3 Food!

Heeejsan!
Malin sov här inatt så vi har bara chillat och tagit det lugnt gjorde pannkakor till frukost som blev riktigt bra eller jaa jag fick ju inte äta så mycket för någon åt ju upp allt.. Men det gör inte så mycket för jag ska träffa Carro vid 7 tiden å käka buffé ååhh jag längtar galet! Golnaz har bett mig att ta med lite så ska ta med mig extra påsar :) Nää, men nu är det dags att göra sig iordning har två timmar på mig :)

P'z, hooollla @ ya boooyy !

/ R

Dagens Låt | Snoop Dogg Ft. Pharrell - Drop It Like It's Hot



Party Like a Rockstar!

Hiiiiiii!
Hur måås?! Jag mår skit bra eller typ iaf åkte in till stan efter mötet träffade Carro en stund fick pengar av henne :) sen så träffade jag på en av mina favoriter Ebbsan men hennes sköna kompis Jackie trevligt trevligt seen skildes vi åt efter en stund å jag bestämde mig för att äta och det blev tyvärr donken rättare sagt Big Mac & co med plus meny 3 Cheeseburgare med äppelpaj och choklad donuts! Japp, det satt fint ska jag säga men mår inte helt okej nu men jag har bara mig själv att skylla :P

Jaaa gott folk.. då var det fredag igen.. Vad ska ni hitta på då?
Själv har jag no idea alla verkar vara rätt slitna faktiskt förutom några personer som är ute och klubbar varje helg jaa jag menar dig Carro! Nää, ska nog duscha nu och se vad som händer helt enkelt..

Förlåt G, du är bääääst!

Ska bjuda på en video för att få igång party humöret lite ;) enjoy!




/ R

Noroz Mobarak - Gott Nytt År!


Hatten av för alla perser (och andra kulturer) spec. för dig golnaz som firar nyår idag!

Eftersom nyåret är den största högtiden för alla iranier oavsett religiös eller etnisk tillhörighet spelar den en viktig roll för den persiska kulturens fortsatta liv i Sverige och för samhörigheten mellan de iranska folken. Det beräknas att mer än 100 000 svenskar firar nouruz årligen.

/ R

Dagens Låt | Young Jeezy - I Luv It



one of my absolute favorites

"My P.O. telling me I need a 9 to 5
But I already got a job, and that's stayin' alive"




Äntligen Fredag!

Goodmorgon!
Har inte alls sovit nått inatt tyvärr men sånt är livet tänker iaf inte sova bort dagen så jag får bita ihop helt enkelt!
Dagen ser ut såhär.. Ska inte jobba idag istället ska jag på möte vid 11 - 12 tiden skulle jag tro det tar nog en timme eller nått.. Sen så träffar jag förhoppningsvis carro när hon slutar kanske tar ett fik med henne om hon har tid vill säga :) Sen vet jag inte riktigt vad som händer men vi får helt enkelt se vad som händer under dagen..I let you know.. Hoppas iaf på bra väder för nu är det väl ändå dags med vår tycker jag!

Dags att hoppa i duschen nu sen blir det pannkakor till frukost.. yeeessiir :)

/ R

Can't Sleep!

Ja, ni läste rätt! Jag kan inte sova :( känns som att jag är det ända i hela världen som är vaken just nu :S känns inte bra ska jag säga.. Försökte kolla på film men kunde inte koncentrera mig för jag tyckte att det var så obekvämt att ligga i sängen vilket är väldigt konstigt då jag råka ha en av världens bekvämaste säng :) yes, trust me! Så jag bestämde mig för att göra om bloggen lite :) Fresha upp den.. sooo what do you think? blev sidan nice eller? Ness, ska ha ett stort tack för utan hennes hjälp hade jag nog hoppat från balkongen förlängesen... Nää, men nu ska jag kolla på heroes och försöka sova :).

Sov så gott allihoppa! :)

/ R

Staar!

Haha, aaa ser galet fram emot nyår med dig paolo roberto :) kom hem nyss med släktingarna gjorde iordning källaren så dom kunde sova "just like home" för dom var galet trötta efter resan..

Haha, vadå blivit kaxig driver du med mig haha har galet respekt för dig golnaz och det vet du! Du är för skön du gör min dag 24/7 ingen kan hata som dig haha nä men ärligt talat du är en skiitt bra person det går inte att vara sur på dig eller hata dig.. fast vi har beef så har vi roligt! Du är bääääst helt enkelt ser fram emot när du fyller år vilket är snart :) och när vi lirar one on one i sommar.. haha säger redan här och nu .. du är shoooowwwaaadd dunk efter dunk efter duuunk som nate robinson gjorde med howard om du kommer ihåg :)

Ställer alltid upp för dig G!

/ R aka Jeezy

hahah va händer ?

Imorgon ska jag dra hem till Rhick, vi ska fira persisk nyår hos han :D  hela hans iraniiiiii esläkt har precis landat i Esverige. Rhick är på väg till arlanda med sin lastbil för att hämta alla, dom ska bo hos han hahaha shiiiit.
det kmr bli skit kul :D  ...

Rhick du e bäst bror , du vet det redan men ändå. när man verkligen behöver prata me någon då rhick aka jeezy  den rätta personen :) aja ska inte säga så mycke mer bra om dej haha du har blivit fett kaxig, luft barn. o du säger till mig att ja har blivit kaxig. det är du som har gjort så att ja har blivit kaxig:D

vilken kille , kasta alla. hitta inte på du också :D

ciaao :)

/ G aka paolo robertooooooooooooooooooo


Sooo Happy!

Idag har det varit en bra dag måste jag säga :)
Har varit på bio med min älskade anna såg filmen gran torino! Grym grym film så jag tycker verkligen att ni ska se den har sett den förut men bra filmer är till för att se flera gånger! Efter bion fikade vi en stund sen drog jag hem.
Har inte gjort så mycket efter det men blev sugen på blåbärspaj för stund sen så jag bestämde mig för att baka :) jag är riktigt bra på det haha typ det ända jag gör när jag väl bestämmer mig för att baka (a) nää, men jag hade bara lust att skriva lite för det var ett tag sen jag gjorde det.. Men ska nog kolla på film nu :)

Juste, golnaz är käääääääär! Hon har äntligen hittat en kille.. så söt har aldrig sett henne vara så glad..
Hoppas verkligen att det går bra mellan dom för det är hon värd!

/ R

Dagens Låt | Jay-Z - 99 Problems



"If your havin' girl problems I feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one"





Choose My New Bracelet..

Hjälp!?
Jag kan inte bestämma mig vilket armband jag ska beställa så jag tänkte att ni kunde hjälpa mig lite lite :) tycker nämligen att alla är lika snygga avskyr verkligen att ha beslutsångesst så ni får ta och hjälpa mig!

Håller 1an och 5an som mina favoriter.. men kan fortfarande inte bestämma mig....


1:$182.99   2:$119.87     3:$133.99  4:$157.99    5:$149.99 

/ R

Wednesday!

Snälla kom och döda miiiig!
Dagen har varit gaaalet segt men ändå nice på nått sett sen är det härligt att solen har börjat titta fram igen :)
Nää, jag är så himla trött just nu inte för att jag har gjort så mycket men jag känner verkligen hur tungt det är .. Sen har jag golnaz som fuckar upp mina dagar hela tiden vet inte riktigt vart hennes ballhet kommer ifrån men jag kan tänka mig att det kommer från ken ring hon älskar nämligen honom..

Hmm, ska nog träna nu men jag är faktiskt nöjd med kroppen nu :D haha I'm ready for beach 09 men ska bygga upp ryggen lite till har haft problem där men det har redan blivit bättre sen jag börja träna ordenligt.. sådeså!

Hasta la vista, bitches!

/ R

Dagens Låt | Young Jeezy - Crazy World



"I ain’t an X-Box, so why you haters tryin play with me?
I really beat the streets so what you haters gotta say to me?
"

Tisdag!

Hello!
Hmm, vad görs.. själv så gör jag inte så mycket ska snart duscha och eventuellt träna får se hur jag gör.. Jag orkar faktiskt inte träna idag.. känner mig gaaalet sliten men men det är nog fler som känner som jag just nu men livet går vidare.. Vill bara skriva ett kort inlägg skriver senare ikväll vad som har hänt under dagen :)

/ R

Dagens Låt | Romeo Ft. Rich Boyz - U Can't Shine Like Me



diss låt till my nigga bow wow :P

Gettin' Paid.. - Dag 4 - Continuation..

Happ, jag och caroline bestämde oss för att ta ut 3000 kr och lämna kvar 416 kr så jag kan spela upp dom igen jobbigt jobbigt men det ska väl gå..  om jag fixar att spela upp 50 kr till 3400 så borde jag klara av att spela upp 416 utan några problem (a) we'll see bout that..  men det ska nog gå bra!

Kommer nog inte spela idag eller jo med mitt privata spelkonto :) men annars så blir det inget spel ikväll får se om det finns några matcher med spelvärde imorn istället så jag får tjäna lite pengar =D

/ R

Dagens Låt | Young Jeezy Ft. Kanye West - Put On



Young Jeezy Ft. Kanye West - Put On (Live)


trey songz diggar låten galet iaf ;)


Gettin' Paid.. - Dag 4

Som jag sa förut så har jag inte riktigt vågat tippa men idag eller rättare sagt igår så bestämde jag för att chansa lite och tippade på 7 matcher :) satsa hela vinsten från förra gången alltså 1029.21 på oddset 3.32 ggr pengar.. och det gick nyss in vann 3400 :) började med 50 kr och har redan spelat upp till 3400 rätt bra om jag får säga nått! (a)


Kupongen:



Har inte riktigt bestämt mig ännu om jag ska dubbla pengar igen eller om vi ska ta ut pengarna och nöja med 1700 kr var... Hmm, får se hur jag gör :)

/ R


Dagens Låt | The Pack - Vans



Got my vans on, but they look like sneakers!



Sunday :(

Heeeej :)
Sorry har inte skrivit så mycket me know.. Har varit med my beloved malin :)
Men idag har jag inte gjort så mycket chillade med malin innan hon drog hem sen fick jag prata med carro en stund hon har ju sina problem som hon behöver prata om :P Nää, men nu är det dags att duscha, sen blir det väl BECK som gäller! Det rekommenderar jag starkt!

videorna från i fredags! :)





man förstår inte så mycket men vi hade skit roligt iaf! ;)

/ R


DET HÄR VISSTE NI INTE ...

2007 det va då jag kom till Esverige. Visst ja ha mycket bra esvenska ? höhöh i mitt pass det står att jag är 93a men esnälla hur dum kan man eva o tro att ja e 93aaa . jag är 24 uur :D
hahaha jag har fett tråkigt.

men ska taggish o laddish för imorgon.vi har sm match mot luleå :D .

ciao bröder !

/ G-unit

Dagens Låt | Yung LA Ft. Young Dro & T.I. - Ain't I (Remix)


Trötter...

Hello gott folk!
Kom hem för en timme sen typ heeeeeelt sliten säger jag bara!
Igår drog jag hem till art och chillade med några kompisar vi hade gaaalet sooft..
Sen kom martina förbi med mickis haha mycket trevligt!
Men jag pallar ej skriva så mycket just nu är rätt trött har inte sovit så mkt men jag har iaf några video klipp från kvällen som jag kommer ladda upp senare :)

Haha, golnaz din hater men jag hoppas över hela mitt hjärta att ni vinner och att du gör en grym match!

/ R

ALÅ!:D

Har sm imorgon:) vi möter södertälje imorgon, luleå på söndag och polisen på måndag.
Vill gå vidare till final six:)
Ska ladda nu haha.


En sak till:
Rhick broder du e så keffish att det inte är santish hahaha :D

/ G


Damn right!

Juste, glömde säga att jag äntligen köpte mitt älskade gucci skärp för den förra gick ju sönder tyvärr men men now i'm back in the game again :)





/ R

Friday is the Shiiit!

Heejsan!
Kom precis hem från stan.. Mötte upp carro vid tre tiden tror jag.. och gick runt och kollade på skor kläder och allt möjligt det var trevlans trevlans så avslutade vi rundan med burger king haha så jävla gott jag tröttnar aldrig det ska gudarna veta!

Happ, händer ikväll då?!
Me dont know.. Har iaf skaffat sprit och sånt så det blir väl fest skulle jag tro.. Men vart vet jag inte ännu men det löser sig alltid! Nää, men nu är det nog dags att börja göra sig i ordning duscha och blablabla men ha så niiiice ikväll då gott folk!

bjuder på en party låt!




"That ho's fine but but but but this hoe's a killa"


/ R


Dagens Låt | Young Jeezy Ft. Shawty Redd - Who Dat? : Hood Anthem




"dey say who dat? nigga we dat!"


Gettin' Paid.. - Dag 3

Hello!
Fick in spelet igår! Så nu har 1029 kr i spelkassan men idag har jag inte riktigt vågat tippa känner inte att jag är helt hundra på matcherna som går idag för att kunna ta risken att dubbla upp pengarna så jag får vänta tills imorn istället så får vi se om vi får några säkrare matcher :)



/ R

Bror du e så TUNG

Ni måste bara höra Jeezys nya låt, så skööön. Snubben kommer bli stor.
(hahahahahhaahahahhahahahhaha)
Den börjar typ så här ..
Go, go, go, go
Go, go, go Rhick It's your birthday


Lägger ut låten när jag orkar :D

/G


Dagens Låt | Jay-Z - Dirt Off Your Shoulder



You're now tuned into the muh'fuckin' greatest!


Gettin' Paid.. - Dag 2

Tippningen gick in igår så just nu har jag spelat upp 50 kr till 457 la nyligen ett spel som kommer dubbla summan.. hoppas jag iaf :) Vi får väl se hur det går helt enkelt!





/ R

Lucky day!

Haha, idag har jag haft rätt intressant dag måste jag säga :) Satt på bussen och drömde bort som jag brukar göra.. När jag kom fram till fridhemsplan där jag skulle av så märkte jag att någon hade glömt en handväska brevid mig så jag tänkte en stund om jag skulle ta eller bara låta den var.. Men till slut så bestämde jag mig för att ta väskan så gick jag direkt in till donken.. Satte mig och kolla i väskan efter namn och nummer till slut så fann jag det jag letade efter och ringde upp personen.. Hon var rätt dryg aningen stressad när hon svarade så berättade jag att jag hade hittat hennes väska och blabla så blev hon skit glad och hade tydligen gått runt och letat och en massa men iaf så mötte jag henne vid sankt eriksplan så blev hon jätte glad och tog upp plånboken och gav mig 3300 kr som tack :) haha ja det lönar sig att lämna tillbaka saker (a)

Hur har ni haft det idag då? :)


/ R

Dagens Låt | Young Jeezy - Welcome Back



One Of The Realist In The Game!


Gettin' Paid.. - Dag 1

.. Ja, alla som känner mig vet att jag är rätt duktig på att spela (tippa) så idag kom jag med ett förslag till carro om att hon öppnar ett spelkonto utan att sätta in pengar för jag har massa gratis spel värde upp till 500 kr som jag kan använda.. Så började jag med 50 spänn idag spelade upp dom till 208.87 och la nyss ett spel på två matcher och oddset blev 2.19 gånger pengarna alltså så vinner vi ungefär 450 kr så fortsätter vi tippa tills vi har vunnit ungefär 5000 kr som jag ska få hälften av som tack för att jag tjänar lite extra pengar åt henne :) men ni kommer kunna följa hur det går här iaf!

Nä, men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig natti natt gott folk!

/ R

Längtan efter värmen..

Är så sugen på att åka utomlands! Vill så gärna åka iväg så nu kollar jag på olika sista-minuten resor och drömmer vidare, vill ju så gärna. Återstår att se om det blir en resa men det är nog inte så troligt... Pengar är ju inget problem i min familj :) nää, har faktiskt mina egna! Men man vill ju inte åka själv och det är just där skorn klämmer.. Får se hur det blir ska höra runt med några men en sak är säkert iaf och det är att jag och carro ska åka på en weekend som jag ska bjuda på förhoppningsvis eller hur var det nu igen carro?! :)


vem vill inte till värmen?!



Klart bror jag vill bara ditt bästa så som du vill mitt eller det hoppas jag iaf! :) visa nu vad golnaz aka star går för mot blackeberg det blir nog en lätt match bror.. kämpa nu järva hoes haha eller vad var det ni hette nu igen :P

/ R

VAD HÄNDISH ?

Bröder va händer idag ?
själv så har jag match kvart i åtta, orka lägga en match vid den tiden. 
juste Jeezy , provet gick helt okej kunde gjort bättre ifrån mig.
har prov på fredag, bror be för mig då också. som du själv säger så ber du alltid för mig :D riktig broder.
aaajaaa men ska dra nu ,  o äta lite sova lite och sen match, är fett taggad ... saaaajk ! men kmr bli det efter att jag har sovit en stund.


/ G

Dagens Låt | The Dream - Rockin' That Shit




The Dream Ft. Fabolous, Juelz Santana, Rick Ross & Ludacris - Rockin' That Shit (Remix)



No one in this video have swagga like Juelz Santana!

Tuesday..

Wzzuupp?!
Gick upp vid 6 som vanligt satte på en jeezy låt för att komma igång.. Satt och funderade på vad jag skulle ha på mig idag, själv så tycker jag ju att det har varit helt ok väder dom senaste dagarna sen fryser jag inte så lätt heller. Så det blev lite vår/sommar kläder tog på mig slitna jeans, en white T, röd adidas, röd keps och mina röda skor sen en lätt sommar jacka liksom allting satt bra osv.. Sen efter ett tag när vi hade ätit klart och skulle ner mot bilen så blev jag så jävla chockad, jag hade visst missat att det har snöat hela natten jobbigt läge! Förstår faktiskt inte hur jag kunde ha missat det har liksom två stora fönstrar i mitt rum och i köket men har bara inte kolla ut.. Men iaf jag frös som en import kan jag säga så jag var nog inte så uthärdat som jag trodde men men..

Inatt blev det iaf några timmars sömn vilket jag är väldigt tacksam för.. Idag jobbar jag inte så länge jobbar till lunch sen så kanske jag ska möta upp martina om hon är vaken vill säga vi tänkte dra på bio så det blir säkert mysigt det ser jag verkligen fram emot. Nä, men nu måste jag fortsätta här i ungefär en timme till sooon i will be free :)

Vill bara säga att jag ber för dig golnaz att det ska gå bra på engelskan, yes i pray for you!

/ R

Dagens Låt | Young Jeezy Ft. Nas - My President Is Black : New National Anthem



A Tribute to President Barack Obama

Young Jeezy Ft. Jay-Z - My President Is Black (Remix)




"Rosa Parks sat
So Martin Luther could walk
Martin Luther walked
So Barack Obama could run
Barack Obama ran
So all the children could fly
So I'ma spread my wings
So you could meet me in the sky
"

Cant get no sleep, is it just me?

I natt har jag inte sovit en sekund. Vid 2 halv 3 tiden blev jag galet hungring, så jag bestämde mig för att ta en promenad och eventuellt svänga förbi grillen. Lyssnade på musik när jag gick två varv runt sjön och små sjöng lite för mig själv.. härligt härligt! På vägen hem så hittade jag en boll vid fotbollsplanen så jag stod där en stund och övade på frisparkar efter en stund så fortsatte jag hemåt.

När jag väl kom hem så blev det nattmacka för min del och en del filmtittande hade inte lust att vända runt på dygnet igen så det blev en lång natt för mig men jag klagar inte :) Nu sitter jag här ensam igen, på dekom(mitt jobb) och är ganska trött.. Men har inte så lång dag idag ska snart på kursen som jag trodde var igår om ungefär 2 timmar så jag slutar nog efter det! Sen är det väl hemåt och susa kan jag tänka mig...

/ R

My Inspiration..

.. Bow Wow







" must be doin' good got everybody hatin' "



/ R

Stuuupid!

Jag är heeelt lost idag, har nog inte sovit så bra inatt eller kanske för att det är söndag?! Hade inte alls möte idag efter 40 minuters väntan i det kalla vädret så insåg jag att det var fel dag! Mötet är imorn men men så går det när man inte läser ordenligt men som jag sa tidigare idag söndag är inte min dag!

Så jag drog till Solna C istället och kollade runt köpte mig en Ben&Jerrys och rusade hem direkt efter sen så hade jag en lång pratstund med min älskade vän Johanna, vi är så jävla lika nu när jag tänker efter :) men iaf ska nog ta och byta om nu och krypa ner i sängen med andra ord filmdags!

/ R

Dagens Låt | Usher Medley @ 2008 Victoria Secret's Fashion Show



I’m trying to tell ya out there.. This shit is hooot!

Sunday, Not My Day

Gooodmoorning happy f*ckers! :)
Ni anar inte hur ont i kroppen jag har idag har verkligen inte strechat ordentligt efter fotbollen men men jag får skylla mig själv.. Jag har iaf gjort ordning mig nu ska nog ner snart och äta nått för jag ska på kurs idag om en timme rättare sagt så jag får nog stressa lite.. Vi hörs senare time to go liksom!

/ R

My President Is Black!



en av mina favorit rappare :) och golnaz favorit!

Sliiiteen ...

Happ, vad gör ni haters?!
Själv så har jag precis duschat klart osv. Matchen idag gick grymt bra showade folk upp och ner men men orka skryta om det.. har några klipp från dagens match så njuuuut gott folk ;)






Haha, asso golnaz golnaz golnaz jag förstår mig inte på dig.. Jag vet mycket väl att jag är din idol.. det första du tänker på när du vaknar och det sista innan du somnar! Vem var det du ringde när du var fett ledsen över att du inte fick spela nått?! Jo, Rhick Sean Stevens såklart! Du vet mycket väl att jag ställer upp för dig men nu börjar jag faktiskt tröttna på det här. .Vart är mina pengar som du har lovat?! Vad har hänt du skulle ju jobba extra och skaffa extra jobb men fort. har jag inte fått nått.. Så skippa skitsnacket och skaffa fram mina pengar istället du har två veckor på dig!

/ R

RHICK JAG VILL VA DIG

du är så jävla skön
du har kompisar och det har inte jag :( eller jo jag har men jag betalar för att vara kompisar med dom ..
du e MIN GUD .
du e såååå rolig.

varje morgon när ja vaknar så tänker jag direkt att det ska bli jätte kul att få prata me dig.
Rhick du e BÄST !
önskar att alla va som dig






SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJK !

/ G


Dagens Låt | The Dream Ft. Young Jeezy - I Love Your Girl





Tired like a motherf*cker..

Sheeet, vad trött jag är men tänker inte sova bort hela dagen iaf.. Festen igår var lyckat rättare sagt jävligt lyckat så jag är nöjd jag hade skit kul och hoppas att alla andra hade minst lika roligt som jag om inte roligare :)

Vet faktiskt inte vad som händer idag förutom att jag ska lira boll med några boys n the hood sen får vi se vad som händer när vi börjar närma oss mot kvällen.. Nä, men nu är det väl lunchdags för mig! :)

/ R

My Inspiration..

.. Young Jeezy!








"She said Young,
Why yo voice so hoarse?
I just sound like money
Baby I should've been a Porche."



/ R

Let's Party!

Nu har jag ätit och fixat mig dags att börja röra sig mot lokalen ska också möta några på vägen..
Hörs imorn gott folk!

Check out my swag for tonight.. inte så bra bilder men det duger iaf :)





Peace out haters!

/ R

Friday, We Bringin' It Back!

Where My Party People At?!

Så var det fredag igen skönt, veckan har gått riktigt fort måste jag säga!
Vad har ni för planer ikväll då? Själv ska jag ha party, yeeesssiir! :) Så det blir att beställa pizza snart och göra iordning mig för det finns en hel del som ska fixas innan men men hoppas ni får det roligt ikväll och ta det lugnt med er bara för det finns ju en dag imorn också! Shit, är sjukt taggad haha nä men nu måste jag gå så jag får något gjort!




bjuder på en riktig partylåt!

/ R


Dagens Låt | T.I. Ft. M.I.A, Kanye West, Jay-Z & Lil' Wayne - Swagger Like Us (Live)



"Can't wear skinny jeans cause my knots don't fit"
- Jay-Z is sick, gotta love it!


Beeyonce!



I don't know who did this, but i marry her anyway.. Yeesssir! :)


/ R


Ijin is the shit!

Halloj!

Vad görs gott folk?! Själv så gör jag ingenting.. ikväll blir det ingen träning iaf det gjorde jag imorse istället..
Åkte ju in till stan som jag sa tidigare hittade ingenting inte för att jag letade så mkt men jag brukar beställa mina saker från nätet när jag väl köper kläder och bla bla bla.. Hittade några skit snygga jeans som jag tänkte beställa till mig och min kära bror ska vara lite snäll mot honom tänkte jag hoppas att han uppskattar det :)

Jeans som jag tänkte beställa till mig själv:

Ijin Material, Classic Backstrap - 2200 kr



Ijin Material, Tight Fit Piped Western - 1800 kr



Till min kära bror.. Ijin Material, Slim Backstrap - 2200 kr



Vad tycks?!

/ R

Chillin'

Nu har jag tvättat klart och blablabla nu sitter jag här och gör mig iordning sen har jag beställt färgade linser rätt dumt faktiskt spec när man kan få gratis men men sånt är livet..Jag beställde iaf gråa linser får ser om det passar har liksom haft honey och blåa förut så ville prova något nytt, får se om det passar men det tror jag nog att det gör :)

Juste, så beställde jag några prov glasögon don't ask me why för jag behöver verkligen inte glasögon men när jag såg dom så ville jag bara ha dom haha skit snygga! Så jag ska få hem några rättare sagt 5 st men ni ska få se hur jag ser ut i dom när jag har fått hem bågarna :) time to goooo!




passade rätt bra i honey måste jag säga :)



haha vet inte riktigt vad jag ska säga men snyggt blev det iaf, eller?! :)


/ R

Dagens Låt | Ciara Ft. Young Jeezy - Never Ever




I like this song CiCi is doin' her thing and my boy Jeezy!

Happy Fcuk!

Wzzuupp people?!

Haha, mår så greeaat idag dont know why men så är det :)
Idag ska jag faktiskt inte jobba eller rättare sagt jag orkar ej ville sova längre idag sen så jobbar jag lite när jag känner för det så livet leker för mig just nu :P Men nu ska jag typ ner och göra frukost åt mig och min älskade bror sen tvätta våra kläder, springa runt sjön sen kanske dra in till stan och shoppa lite!

Haha, golnaz vad ska jag säga om dig rödluvan?! Du måste ha ramlat ur sängen inatt eller nått men men det är inte mitt fel att du råka färga ditt hår rött iaf ;)

/ R

GRATTIS RHICK ...

på din 10 års dag ! Nu har du blivit en stor pojke:D
Det känns som att du fyllde 5 år igår men nej nej nu är du 10 år ! tiden går såååå fort.
hoppas du får en BRA dag, men nu ska du säkert till skolan, där väntar dina klasskamerater för att gratta dig(SAAAAAJK om du ens har några kompisar). 
 hahahahahah
/ G

Wednesday

Hello!

Hur har er dag varit? Jag har haft det bra iaf hade tandläkartid vid 3 så jag drog dit och dom gjorde inte så mycket än att bara kolla lite om jag hade hål med det hade jag självklart inte så det var perfekt!

Sen drog jag  hem bytte om snabbt till träningskläder och sprang runt sjön och nu sitter jag här framför datorn igen men ska fortsätta med träningen snart  tänkte bara vila en stund. Efter träningen ska jag göra fruktsallad har jag bestämt mamma köpte precis ananas, mango, kiwi osv osv allt som man behöver helt enkelt! Nä, men nu måste jag forstätta träna medans jag fortfarande är varm..

Hater of the day: Malvina Zakrisson, som är i princip emot mig hela tiden.

/ R

Whatever Baby




Golnaz när hon var liten.. skit söt! :)

Dagens Låt | Lil Wayne - Prom Queen



I aint feelin' this song, but I aint hatin' on it... Its alright but definently not one of his best songs, he can do better!

Happy Birthday!

Grattis min älskade Veronica Moreno Cruz som fyller 21 idag!



till höger, Veronica!


/ R

Tisdag!

Heello!
Känner mig duktig idag.. Fick en massa komplimanger på jobbet, det är väl kvitto på att man gör ett bra jobb helt enkelt :) Sen efter jobbet var jag hemma en stund och bytte om till träningskläder och sprang ungefär 5 km runt sjön och nu ska jag göra lite mag och ryggövningar innan det är matdags..

Hoppas att ni har haft det bra iaf!

det var lite blött och slaskigt


/ R


Rhicks ferrari som jag köpte till han idag


Vann 5miljoner igår, så jag köpte ..

en svart ferrai tll mig själv idag, skit fin :D, köpte en rosa ferrari med glitter stjärnor på till Rhick haha ( hans favorit färg e rosa )
aja ska gå ut nu och köra lite , kanske tävla mot Rhick , men tror inte han vågar. han kan inte ens köra. så keff hahaha.

/ G


QUOTE OF THE WEEK

"People say he’s the best on the planet, so I’m definitely looking forward to the challenge. Especially with me believing that about myself, so let’s go."

Today!

Tråk tråk tråk det är vad jag kan säga om jobbet idag.. rättare sagt helt onödigt att jag ens åkte dit, dom flesta skulle på kurs så jag var för det mesta för mig själv och lallade runt på nätet och små åt lite. Men ändå får jag betalt för det, väldigt synd faktiskt! Det blir nog mer jobb imorn eller det hoppas jag iaf..

Hmm, just nu funderar jag på om jag ska träna idag eller om jag ska springa förbi la pizza och köpa capricciosa är nämligen rätt sugen på pizza idag.. Vi får helt enkelt se hur jag gör..

Har faktiskt ingenting att skriva idag för det har inte hänt någonting så jag dra ner och gör lite toast istället medans jag tänker ut hur jag ska göra ikväll!

/ R

Söndagskväll

Kom ut från duschen inte för så längesen, håller just nu på att göra iordning sakerna jag ska ta med till jobbet imorn.

Idag har det inte hänt någonting speciellt hade relax, take it easy dag som jag skrev tidigare idag men det blev inte så mycket film faktiskt blev mer godis och glass ätande medans jag pratade i tel.. Sen blev det kycklingsnitzel för 3 pers till middag så jag är både mätt och belåten idag :) nä, men nu ska jag hoppa i säng ska kolla om det går något bra på tv annars blir det film har en massa nya filmer här hemma som jag inte har sett ännu men det kommer..

Juste, järva har vunnit 
för andra matchen i rad idag och en fågel viskade i mitt öra att golnaz gjorde en riktigt bra match för engångs skull! Härligt härligt måste jag säga värt att fira kanske? Det ser ut som att trenden håller i sig trots allt ;)

Det var allt för mig natti natt gott folk när ni väl ha bestämt er för att sova..

/ R

Something that has been really annoying

Det är en sak som stör mig jävligt mycket.. och det är allt jävla snack hela tiden, det är en person (kallar för semlan) som envisas att höra av sig hela tiden fast jag har sagt till semlan att jag inte vill ha någonting med personen att göra och att semlan ska göra sig av med mitt nr. Men icke sa nicke då och då så envisas semlan med både sms och telefonsamtal och jag förstår verkligen inte varför?! För enligt semlan så har jag ljugit väldigt mycket i princip varje dag typ, visst jag har ljugit om en del saker osv men så mycket har jag inte ljugit om och visst står jag för dom och nej jag bryr mig inte direkt om det längre brukar inte direkt ångra mig för saker jag gör, står för det jag har gjort upp till 100% det är nog bara ensak som jag ångrar mig riktigt mycket och det var att förlora min bästa vän (still my best friend, will always be) men annars så är allt frid och fröjd..

Sen säger du att många av mina kompisar säger att jag ljuger och bla bla bla hmm okeej vad ska jag säga? Vet inte ens vilka det är och du kan ju inte ens säga till mig vad dom har sagt så jag antar att det är påhittat sen kan jag nog inte kalla dom för mina kompisar om det nu skulle vara sant.. Men jag vet inte riktigt vad du vill uppnå med det här.. är det så att du vill att jag ska må dåligt, få dåligt självförtroende eller fan vet jag så kommer du ej lyckas spelar ingen roll vad du säger för jag tar inte åt mig vad folk än säger till mig.. Visst det finns vissa enstaka människor som betyder väldigt mycket för mig som jag lyssnar på och tar åt mig.. Men annars så bryr jag mig inte!

Så om jag är en sån jävla dålig människa vilket jag inte är och det kan nog dom flesta hålla med om, varför lägga ner så mycket tid på mig? Tycker inte alls att det är särskilt smickrande men men its your life.. Så fortsätt bara med det du håller på med för du kommer aldrig kunna knäcka mig, det är rent ut sagt omöjligt!
Juste, ensak till .. Varför har du en sån attityd i dina sms? Kom igen lite värdighet har du väl i kroppen du kan ju inte ringa en person som har sagt tusen gånger "hör aldrig av dig" sen har du kvar mitt nummer? Vad ska det vara bra för?? Jag hoppas verkligen att du tänker efter nu.. Jag kan nog inte ha varit så jävla dum mot dig eller vad jag nu har gjort mot dig om du envisas med att höra av dig, eller?!

Det var iaf allt jag hade att säga så innan du funderar på att ringa eller smsa så tycker jag att du borde läsa texten innan du gör det för jag kommer inte bryr mig mer imorn om du tror det..
Ska ge dig ett tips: forgive and forget!

/ R

Söndagsmorgon

Måste säga att jag är på skojigt humör idag iaf vaknade nog på rätt sida :)
Gårdagen.
Åkte till stan med simon, tänkte kolla runt lite var behov av att slösa lite pengar på saker men hittade inget jag ville ha så det blir en ny runda i veckan. Men vi svängde iaf förbi hos angelicas workplace mycket trevligt måste jag säga där blev vi bjudna på allt möjligt haha inte direkt bra för träningen men man lever ju bara en gång eller hur?! Efter x antal timmar på cafét så åkte vi hem till mig då dagen började närma sig mot kvällen.. När vi väl kom hem så var det fullt med gäster det var mammas kompisar och alla var uppklädda för middag och girls night out! Men iaf jag och simon gjorde iordning oss för vi hade blivit bjudna hem till natta som var med jossan och anna.. Det var trevligt hos natta vi gjorde inte så mkt drack vin, pratade om allt möjligt sen så kollade vi på slumdog millionaire.. Otroligt grym film! Förtjänar verkligen alla oscars den har fått! Efter filmen så var alla rätt trötta så vi gick och la oss allihopa.. 

Juste, ensak som är värt att nämna är att golnaz vann sin basketmatch igår kväll efter 20 raka förluster! Det verkar som att Järva är inne i positiv trend efter trög säsong, hoppas det positiva trenden håller i sig bara.

Nog om gårdagen, tänkte springa runt sjön tidigare idag för jag kände mig rätt pigg men jisses så fel jag hade haha blev bara trött av att se sjön så jag vände snabbt hemåt så idag är det inget annat än relax, take it easy dag! Ska dra ner till centrum när dom öppnar och köpa lite smått och gott . Ska bara ligga i sängen idag och kolla på film för imorn är det back to reality, hard work med andra ord så det är bäst att vara utvilad! Do the same vettja ;)

/ R