åå nej inte måndag

shit har inte skrivit på flera dagar typ men nu e ja tillbaks iallfall.
vilken lyckad helg ,bättre kunde den inte bli.var i eriksdalsbadet i lördags o igår. folk kastade i mig typ 10 tusen gånger hahaha. jag o amina skulle hålla ihop men så vare inte alltid.
att kasta in sandria i poolen var väldigt enkelt :D.
man hade ingen chans att kasta in någon av killarna, för starka haha. hade man turen med sig då gick det men man fick typ kriga. oftast åkte man in i poolen också.
romiel lekte fett krallig haha, nästa gång ska du dö ! :)
sen vare en kille som också va fett jobbig han dränkte mig hela tiden. han ba så kul att dränka dig du får panik, idiot haha.
såå såg min helg ut , idag jobbade ja till tre tiden typ sen tänkte ja dra o bada, hade allt med mig men kände att ja behövde vila så drog hem. nu sitter jag här o lyssnar på musik o chillar bara.
fortsätt njut av solen, den kanske försvinner snart. vi hörs ,ciao
 / G. aka ryskmaffia

Dagens Låt | Drake - Still Fly


torsdag

tjeeena, njutit av solen ? haha själv så har jag inte gjort det, skulle dra till rålis o softa med rhick o 70 andra av hans kompisar men ångrade mig sista sekunden för jag orka inte åka ända dit inte för att det är långt dit eller nåt men du vet ja pallade inte. efter jobbet va ja lite halv död men ändå så orkade jag promenera till kista med andrea. väldigt kul att prata med henne, tung tjej säger jag bara.

imorgon sista dagen på jobbet sen äre helg o efter det är det endast en vecka kvar av jobbet.
sen kommer jag njuta ett par dagar sen ääre dags för pain , träningarna börjar ! eller ja driver det är inte så jobbigt att träna kanske dom första träningarna.
aa men nu ska jaa fixa lite grejer o sen försöka sova , börjar nio imorgon. ciao

miss you broe


                           sååå gammal bild att det inte är sant, undra hur ja hitta den
/ G. aka golnaz verdatchi

Dagens Låt | Ciara Ft. Missy Elliot - Work


Godmorgon!

Fan, har ingen aning varför jag vaknade nu jag som sooov så skönt inatt! Inte så konstigt för jag var verkligen slut i kroppen har varit i rålis sen halv ett till ungefär halv sex sen drog vi till solna och spelade fotboll från sex till nio.. Så med andra ord så har det varit lååångt med rolig dag iaf!! Hmm, idag lär det väl se ut likdant ska dra ner till rålis idag igen vid ett sen får vi se hur länge man är där men jag gissar nog till fem sex tiden sen blir det fotboll idag igen  :) Golnaz kommer nog ner efter jobbet får vi hoppas det :) hur som helst så är jag förvånad över att jag är vaken just nu så jag tänkte dra ner och äta nått sen kolla på film... P'z Out!

/ R.


lyssna


Bada och Sol!

Gooodmorgon!

Vad händer gott folk?! Själv så har jag börjat göra mig iordning ska till rålis med några kompisar men det är inte förens vid ett tiden ska göra lite saker innan det är därför jag är uppe nu :) Igår var det meningen att vi skulle dra till rålis men så blev det inte för det blev alldeles för seen natt så vi sov lite förlänge under dagen så det blev ingen bad så vi drog till älvsjö istället och spelade fotboll med några stycken skit kul! Men det gick väl sisådär det var nog värmen som påverkade lite trodde att jag skulle svimma.. Hoppas det går bättre idag då efter vi har varit och badat osv.. Sen har jag köpt bilj. till Young Jeezy som jag verkliiiiigen ser fram emot asso damn va hypad man är liksom sla döda hans låtar innan fast jag redan kan dom haha måste komma in i hypemoden! Hur som helst så ville jag bara skriva av mig lite.. P'z out!


/ R.

Dagens Låt | Gucci Mane - Photo Shoot


OMG jeezy kommer till berns!

åldersgräns 20 bast , åååååå :(
jag vill dit !


aja ska rulla mot jobbet snart , ha en bra dag
ciao
/ G.

BLIND TO YOU HATERS

alåå , härligt väder visst ?
the sun is back.
kom precis hem från jobbet eller jag drog en snabbis till solna C sen åkte jag hem. en och en halv vecka kvar sen äre slut me sommarjobbet. skönt fan , irriterande att jobba när det är så fint väder. 
börjar bli lite hungrig haha ska dra o äta något, ciao

tinaa o maria , hoppas ni har det så kul i turkiet ! <3



/ G. aka golnaz Verdatchi , som rhick säger.

On my way..

Nu drar jag till rålis med en jävla massa kompisar :) hoppas du har det bra golnaz med alla snorungar därborta (a)


/ R.

Människor och deras drömmar...

Vet inte riktigt vart jag ska börja med dagens ungdomar tror alldeles för mycket om sig själv.. Vi tar golnaz t ex hon är rätt så bra på basket och kan nog ge en femåring en örfil men jag skulle inte kunna säga att hon har talang eller kunna gå långt inom basket eller boxning.. Någon måste dra ner dom här människor på jorden ... Det är sorgligt att höra allt jävla skitsnack hela tiden.. Asso snälla Golnaz Ali det var nog det värsta jag har hört... Ledsen att säga det du är och förblir pizza bagare resten av ditt liv.. Lek inte nånting du inte är..

Förresten vadå det är kaos i ditt land?! Om jag inte minns fel så har du inget land.. P'z Out!

/ R.


JAG HAR EN DRÖM

att bli värsta boxaren och på min rygg ska det så med stora bokstäver : GOLNAZ ALI. hahaha
tro mig jag kommer att bli boxare en vacker dag. snart eller om ett tag när min basket ``karriär`` är över. så mycke kärlek till boxning. det bästa jag vet.
jag har en storebrorsa som e grym på boxning. men lyssna jag kommer bli tusen gånger bättre än honom. jag vill möta honom i ringen om ett par år, inte nu. han ska däcka mig med en box eller jag kmr flyga till kina.
det var allt om min dröm.



eller fortsätter jag äta så hära hela tiden då blir jag nog sumobrottare :D

/ G.  ryskmaffia

söndag

... som vanligt en keff dag. hoppas ni har något kul för er. jag sitter och gör absolut ingenting men det är faktiskt ganska skönt o bara softa för imorgon börjar jobbet igen. det är inte så jobbigt men ändå.
igår alltså lördag,var jag hos en kompis som fyllde 16 bast. grattis igen. det var niice. vi åt en hel deeel, gick typ upp 19 kilo haha ;).

just nu är det kaos i mitt land , Iran. det har varit president val. fel person blev vald o dom flesta är missnöjda. så folket demostrerar. dom som styr Iran är SMUTS.  jag tror helt ärligt att ingen kan stoppa dom. 
fan va jag vill till Iran nu nu. senast jag var där var för 6 månader sen. alltid lika roligt.

dags för mig att avsluta detta inlägg , skriver senare. ciao


 

( gillar det där fingret )

/ G.  aka Gnaz


Dagens Låt | Cassie Ft. Diddy - Must Be Love


Dagens Låt | Paradiso Girls Ft. Lil' Jon & Eve - Patron Tequila


Lugnet efter stormen..

Hejhej!

Ja, igår var det midsommar.. mycket trevligt måste jag säga.. Jag, shimen och min kära bror åkte till landet för att fira med familjen där åt vi sil och lax till förrät sem blev det lite fika med citronkaka och té osv.. Så hade vi lite sköna dans stunder också när alla började dansa till gamla hit låtar haha det var lite roligt sen sjöng vi karaoke innan det blev grilldags juste jag har shimen badade också för dom andra bangade ur :P Men hur som helst så fick jag sköta grillningen vilket blev en succé som vanligt jag har verkligen känsla för grillning ioch liksom alltid haft :) Efter maten så drog jag shimen och phillip hem för att vi skulle göra oss iordning vi skulle nämnligen på fest i älvsjö.. Det var riktigt nice därborta faktiskt vi firade sebbe som fyllde 19 igår så alla var där och dansade och var allmänt glada :) och så fick min bror träffa några av mina kompisar och dom diggade honom som fan vilket är alltid bra :) Så träffade jag en skit skön brud igår som heter melissa men jag orkar inte skriva mer om det haha hoppas att ni har haft det bra iaf! P'z Out!

/ R.

Dagens Låt | Jadakiss Ft. Swizz Beatz & OJ Da Juiceman – Who’s Real


tröööött

vad händish
själv så dör jag snart , är ganska så trött. lite halv jobbig dag på jobbet men det bästa var att vi åt tårta! fett gott
efter jobbet drog jag hem till lilian o dona. softade ett tag där. nu ligger jag på min säng med dator framför mig o tittar runt lite. ska nog ta o stänga av dator snart.
& rhick bror du e för rolig! du gör mina dagar så mycke bättre. du har hört det 15 miljoner gånger ;)

ni får ha en fortsatt sköön kväll , puss

/ G. aka gnaz

 

 


Young "EL HEFE" Jeezy



Jay Jenkins known as Young Jeezy

Jag är så jävla glad och jag vet inte riktigt varför... Joo, det vet jag visst det är för att jag har lyssnat på Jeezy han får mig verkligen på hyppppemode varje gång jag lyssnar på honom det finns fåtal människor som kan få mig så jävla glad ja golnaz du är en av dom haha :P Sen att det är många dick riders som börjar gilla jeezy från ingenstans vilket är väldigt synd som många utav weezys fans som bara har hört en eller två låtar och börjar kalla sig själv "weezy fan" är bara sorgiligt! ja golnaz du är en av dom :P saajk! men iaf jag kan säga att jag kan relatera mycket i det jeezy rappar om visst inte allt men mycket t ex om man jämför med weezy då jeezy helt klart rappar mer om verklighets baserade saker.. Jag har nog alltid lyssnat på jeezy innan han ens blev känd och när han var med i gruppen boyz n the hood så jag är långt ifrån att vara dick rider som många utav fake ass fans där ute :)

That's all I gotta say.. Keep on bumpin' that Jeezy shit all day!

/ R.

Dagens Låt | Birdman & Lil' Wayne Ft. Rick Ross & Young Jeezy - Always Strapped (remix)



Finally a verse from the original Weezy, the one that was at the top of the rap game!

"i get in I go hard ask my old broad. Fuck credit straight cash ask my gold card" This shit was sick. Jeezy at his best!


I'm tired..

Zup!?

Själv så vaknade jag nyss har inte alls sovit så länge jag och shimen kom hem rätt sent igår vid 4 ungefär vi var hos gabbe med en massa andra och bara tog det lugnt lyssnade på musik, rökte vattenpipa, drack lite och så spelade vi lite GH som sagt det var riktigt niice chill kväll.. Hmm, idag har jag ingen aning om vad jag ska göra men jag ska iaf in till stan och träffa jonas aka ice tee sen får vi se vad vi hittar på men ska nog iaf ta och klippa mig! :) dags för mig att blrja göra mig iordning men vi hörs semare ha det bra! P'z Out!

/ R.

Dagens Låt | Ja Rule Ft. Fat Joe & Jadakiss - New York


skönt väder

tja! fan va härligt att solen titta fram idag, hoppas den dyker upp imorgon också.
min dag har rullat på som vanligt , först så jobbade jag o sedan drog jag till rissne alltså hem till tina. jag stängde ut tina i balkongen hahah. jag började röra mig mot tåget runt halv åtta om jag minns rätt. det var allt från mig idag, skriver mer imorgon. är ganska trött. ciao broes



/ G. aka rhicks kung ;)

Tisdag..

Hello!

Hur mås det?! Själv så är det bara fint fint är lika glad som vanligt om inte gladare :) Så har solen hittat till Sverige igen väldigt roligt måste jag säga! :P Hmm, idag tänkte jag dra in till stan ska möta victor och gabbe sen får vi se vad som händer kanske träffar några andra också som sagt vi får se! Hur som helst ska jag göra mig iordning nu hoppas ni får det bra... P'z out!

/ R.

Dagens Låt | Fabolous Ft. Jeremih - It's My Time


var dig själv, alla andra finns redan

Shooooooo
va äre här för väder ?! skiiit väder. man läser varje dag i tidningar o på nätet att solen är på väg, BULLSHIT !
väntat hela mitt liv på att solen ska dyka upp haha ja driver.
jag saknar turkiet fan, vill tillbaka.
idag har ja inte gjort något specielt förutom att jobba, efter det tog jag bussen hem. mådde så illa när jag kom hem så ja sov några timmar. jag vaknade nyss o mår mycke bättre kan man säga.
ska äta nu , skriver senare. ciao


rest in peace nico

/ G.  golnaz Ali


***

Nu går det att kommentera igen :)

mp3n kommer att komma upp igen, its temporary under construction!

MY IDOL | Young Jeezy!



Young Jeezy is the best rapper alive. Realist since 2pac!


/ R.

I'm sooo happy...

.. and i don't know why :P


Vad görs då?! Själv så gör jag ingenting tänkte jobba idag men kände att jag behövde vila upp mig så jag har kollat på film .. Såg friday the 13h helt okej film trodde att den skulle vara mycket bättre men orka klaga :P Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Kanske drar till älvsjö och chillar med victor och gabbe but we'll see bout that ;) tänkte bara skriva lite skit här men nu ska jag göra något annat.. P'z ooout!

/ R.


Dagens Låt | Birdman Ft. Lil' Wayne & Mack Maine - Always Strapped (remix)

http://videos.onsmash.com/e/xL5kmFJKzgZB7FcG

bajs söndag

idag har ja inte gjort någonting, pallish ej gå ut i det här äckliga vädret. hoppas på lite sol fan.
börjar jobba imorgon, sommarjobb alltså o det är att ta hand om rhick i tre veckor. ska ta fram lite leksaker som ja lekte med när ja va liten. han har inga leksaker :( ser framemot dom tre närmaste veckorna.

en grej till innan ja avslutar detta inlägg , kärlek till min broder nadia! alltid på bra humör o finns alltid där för en <3

ha en fortsatt bra kväll , ciao

vila i frid nico
/ G.

Drömtjejen :)

Wzzuupp!

Shiit, jag är galet trött men måste ändå upp nu ska fira robban som fyller år idag :P Igår var det fest som sagt det började inte så bra haha det var drygt 20 killar och en tjej men senare kom det tjejer osv fan va kul vi hade ... Trodde aldrig att festen skulle bli så bra sen fick jag träffa adriana limas lilla "syster" haha fan va vacker hon var fina ögon och allt sen var hon hel svensk haha fattar inte :P Vi dansade drack osv nää jag blev riktigt nööjd över kvällen iaf kom hem vid 4 halv fem.. Men det snackas redan om repris på festen :O Hoppas lill lima, sara som hon egentligen heter :P kommer dit :) men nu ska jag göra mig iordning... P'z out!

/ R.

Dagens Låt | The Pack - Hoes In This House


I still can't believe you're gone

min dag har varit väldigt chill. chillade hemma till typ halv fem o sen drog jag hem till lilian o dona. evin dona o melina satt o spelade GTA. efter en stund spelande hade klockan blivit tio i sex o det var dags att rulla mot akalla cage, där hölls det en tyst minut för nico. hundratals ungdomar o vuxna människor var där , det är säkert ungdomar kvar. efter att alla varit tysta i en minut så började fotbollstuneringen. någon satte på låten

Puff Daddy - I'll Be Missing You dååå började tårarna rinna. kände inte honom så men dom flesta av mina kompisar kände honom väldigt bra. vissa gick i hans klass andra hade spelat i samma lag som honom osv.
vi tittade på två matcher typ sen tagga vi till akalla/husby mc donalds. softade en stund dära. efter det så gick ja hemåt.

vet inte va ja ska säga mera ... men vi hörs imorgon. ta hand om er & varandra. ciao

/ G.


Saturday

Goooodmorgon!

Vaknade inte för så längesen.. Sov heller inte så länge blev en lång natt inatt också.. Igår blev det rätt lugnt var bara hemma med en kompis vi kollade på film och NHL finalen (fek lag vann)! Så med andra ord gjorde jag absolut ingenting igår :)

Idag, blir det nog mer fart på dagen.. Först ska jag ner och äta nått är hur hundrig som helst.. Sen ska jag väl dra till stan eller centrum behöver en skön tröja.. Ikväll blir det party! Ser verkligen fram emot det.. Har inte så mycke att skriva just nu är för trött för att skriva egentligen :P holla at ya later, p'z out!


/ R-


Dagens Låt | Young Jeezy - The Biggest Movie Ever Part 2: Dead Or Alive


Rain...

Hello peoples!

Det blev en lååång natt för mig var hos victor med några kompisar och chillade med musik och vattenpipa som vanligt det var galet nice.. Så jag var inte alls ledsen när jag kollade ut och såg att det var dåligt väder snarare glad då jag kände att jag fort var seg osv... Måste vila upp mig haha :) Hmm, idag har jag ingen aning om vad jag ska göra.. hittar väl på nått senare ikväll men just nu ska jag bara ta det lugnt! Piz Out!

/ R.


Dagens Låt | Young Jeezy Ft. Boo Rossini - Get Allot (Remix) / Don't You Know


Vila i frid Nicolas Jajou Garcia

tänker på killen hela tiden, har svårt att förstå. hoppas du har det bra. <3



/ G.


Dagens Låt | Young Jeezy - The Biggest Movie Ever Part 1: A Memorial Day Classic


Welcome Back (again)

Wzzuup!?

Yeah, I know i'm back again! Haha, sorry verkligen har försökt skriva nått men det har bara inte gått men nu är jag tillbaka :) Fan, vad hände med vädret? När ska det bli sol igen?! Så att man kan gå ut och bada, grilla ha roligt liksom ... Hmm, det kommer väl när man minst anar.. Vad ska ni göra idag då? Blev ska jag göra mig iordning snart sen ska jag åka in till stan göra lite saker sen ska jag träffa shimen vi ska typ gå på bio ska typ se 3D skräckisen sen får vi se vad som händer kanske träffar boysen eller nått..

Nä, men hur som helst ska jag fixa mig nu men vi hörs senare eller rättare sagt imorn.. I promise! :D P'z oout!


/ R.

Dagens Låt | Glasses Malone Ft. T-Pain, Rick Ross & Birdman - Sun Come Up


tuunga | New Boyz - You're a Jerk


ciao

imorgon tar våran saga slut , alltså 9D:s ... tråkigt. vi har haft många bra o roliga stunder.  4 år tsm. dom flesta har man känt från tidigare. verkligen tack för en tuung tid.

vidare till vad jag har haft för mig idag. jo , först drog ja till skolan vid typ tio tiden. vi städade skpåen. sedan rullade jag simona nadia o sewit mot tåget. vi åkte in till stan. tittade i tusen affärer o åt lite mellan. jätte trevlig dag med er. kul hade vi. efter ett par timmar vare dags att åka hem, man orkar fan inte gå efter flera timmar.
tog det lite lugnt hemma o fick sms av nadia att akallaskolans bal börjar om tio min så vi åkte dit men vi hann inte se dom.
efter en stund i akalla tog ja tog mot husby o gick till husbyskolansbal istället. catarina va jätte söt!

jag börjar få ont i figrarna , vi hörs imorgon brooes. ciaao

/ G. aka golnaz Ali haha


sho här är det lugn o ro haha

hoppas ni har haft en lyckad söndag. börjar bli trött fan ska nog ta o lägga mig snart. jag börjar tio imorgon .sistaaa dagen. efter städningen imorgon ska jag plus några andra o mina två lärare dra mot stan o äta. hoppas det blir trevligt.

idag va jag o tittade på lite kläder o fick med mig lite kläder hem :) sen vid sju tiden drog ja hem till lilian o dona, evin va också där. chillade lite dära o sen rullade vi ut , ja gick förbi nadia för att hämta en grej o sedan gick ja hem. och nu gör ja ingenting hahha aja skriver imorgon , ciao

rhick hälsar , han är i iran just nu. kul för honom !
/
G. aka ryskmaffiiiiaaa

solen verkar komma tillbaks

tjena , har inte skrivit på ett tag nu men är tillbaks nu. jag hade bal i torsdags. sååå kul vi hade ! jag kommer aldrig glömma den dagen. HELT FLIPPAT. just den dagen regnade det jätte mycke men det förstörde inte balen. alla var så fina, roligt att se grabbarna i kostym. dagen efter hade vi typ ingen skola , vi hade bestämt att dra o bada i eriksdalsbadet men det blev inte av pga skit väder.
igår var jag i fryshuset med gio o amina . vi spelade lite o sen drog vi mot kista o åt maaaaaaat :D. juste vi mötte på poja i tcentralen så han hängde med oss.

på tisdag har ja skolavslutning , yeeaaaaah
kommer typ sakna alla. <3

men nu ska jag ta o fixa lite grejer och sedan ut tror ja.ciao
/ G. ryskmaffia

en bild från balen. jag bewar o simona