hähä det ser ut som att jag har snaggat mig på den här bilden


 /G.


yeah

fick bara lust att visa en bild på ett par basketskor som jag köpte för någon dag sen. i verkligheten är dom finare haha. ser ni strecken på skorna, man kan ändra till tusen olika färger som man fick med :)


/G.


GALEN LÅT


någon la öga!

vet ni vad som hände idag? Nej det vet ni inte haha. Alltså jag var på väg till skolan o jag sprang ner för rulltrappan och stuka fotan. Kunde inte ens gåå. skit skämmit men vad ska man göra. jag sa till morsan att hämta mig från tunnelbanan.
Min fot har svullnat upp lite men ska ändå träna ikväll. Kommer få en skydd grej till foten o då ska det gå att träna.

Lyckad start på den här veckan visst?

Vidare till en sak som händer om ca två veckor , min storebrorsa fyller år. 23 bast. inte lite det.
som du redan vet bror , älskar dej. & jag hoppas du blir HELT frisk snart.

meeeeen nu ska jag rulla till soffan o titta på tv & vila foten hahah , peace

  /G.


Lördag ...

shoo, matchen gick väl inte så bra om man tittade på poäng tavlan men vi hade många tuuunga avslut :D vi kommer ju att möta dom på våran hemmaplan också så hoppas ja att vi vinner. man måste ju få utdelning haha. tillsdess så finns det lite grejer vi måste fixa så att spelet blir lite bättre. vi har ju fått nya spelar från järfälla som aldrig spelat med oss tidigare. idag var deras första match med oss.
bra spelat tjejer!

viiiiiilken tråkig lördag, är ganska trött också för jag åkte till min match runt elva tiden o va hemma från södertälje vid 7 typ & sen var jag tvungen att gå till kista och köpa några grejer, efter det åkte jag hem. finns det inget bra på tv ? ska nog ta o kolla upp det :) man börjar bli sugen på att festa ...

ska ta o avsluta detta lördags inlägg med en bra låt hähä :) TREY SONGZ - BLACK ROSES


 /G. aka ryskmaffia ;)


Dagens Låt | Mike Jones - Magic Touch


FREDAG !

faan va skönt äntligen helg :D , veckan har rullat på som vanligt. har basket träning omen halv timme typ så ska börja röra på mig snart, ska bara äta klart min mat. o vet ni vad imorgon spelar vi våran första damettan match ! yeeeeah. vi möter södertälje , deras hemmaplan också. skriver imorgon efter matchen hur det gick osv. men nu måste jag äta färdigt. ha det bra så länge. peace


/G.

RÅNET I VÄSTBERGA haha

har ni läst eller hört om rånet?
fööör roliga alltså dom som gjorde det. läs detta : 

05.15: Personal på Banverket, mitt emot G4S värdedepå i Västberga i Stockholm ser och hör hur en helikopter landar på värdedepåns tak.

05.19: Polisen får larmet om attentatet. Den vita helikoptern, en Bell 206 Jet Ranhrt, släpper tre eller fyra personer på taket . Flera smällar hörs från byggnaden när rånarna tar sig in med hjälp av sprängladdningar. Helikoptern hovrar över värdedepån. Flera vittnen ser sedan hur säckar med pengar hissas upp i helikoptern innan den lyfter och åker i väg.

Cirka 05.25: En första polispatrull är på plats i Västberga. De kan inte gå in utan de inväntar den nationella insatsstyrkan.

Cirka 05.35: Helikoptern lyfter och åker norrut. Fotanglar har lagts ut i området för att stoppa polisen.

Den nationella insatsstyrkan går in i byggnaden.

05.49: En misstänkt bomb hittas vid polishelikoptrarna på Myttingen på Värmdö och de kan inte lyfta.

Cirka 07.00: Polisen meddelar att ingen i G4S:s personal – 21 personer var på plats i byggnaden under attentatet – har skadats.

07.37: Polisens upptäcker sprängmedel i byggnaden och utökar de redan omfattande avspärrningarna.

08.15: Helikoptern, som under natten stulits från Roslagens helikopterflyg, hittas vid Skavlöten i Arninge norr om Stockholm, uppger ett vittne för Aftonbladet. Den står vid kanten av ett fält, bara någon meter ifrån skogskanten.

08.42: De G4S-anställda eskorteras ut ur värdedepån av polisen.

13-tiden: Polisen skjuter sönder det bombmisstänkta föremålet som hittats vid helikoptrarna i Myttinge med en vattenkanon.

Strax innan 15: Polisen griper en man. Han "var på en plats som är kontrollerad i arbetet efter det grova rånet mot värdedepån (...). Hans uppgifter kommer att kontrolleras för att se ifall de är relevanta i utredningen", skriver polisen på sin hemsida.

15-tiden: Polisen uppger vid en presskonferens att de definierar rånet som en särskild händelse. Det betyder att poliser från hela länet jobbar med brottet. Jan Evensson, kriminalchef i Norrmalms polisdistrikt är kommenderingschef under råninsatsen. Han har två insatschefer under sig, en i Västberga och en i Arninge. Samverkan sker även med Rikskriminalpolisen och GOB-polisen som är inriktad på grov, organsierad brottslighet.

 

18-tiden: Polisen griper ytterligare en man. Mannen är efterlyst och ska egentligen avtjäna ett fängeslestraff. Även denna man ska under kvällen höras om han har relevanta uppgifter för utredningen.

_____________________________________________________________________________________________

dom fick med sig FEEEEEEETT med cash , om dom skulle klara sig dååå dom kommer måå bra med pengarna aso.
/G.


• Should be sleeping now..

Heelloo!


Faan, vaknade nyss... har halv sovit under kvällen därför det inte blev nått inlägg igår :P Dagen har varit bra jävligt bra och väldigt oväntat måste jag säga.. Dagen började med att jag gick upp runt kvart i 6 för jag skulle göra mig iordning trodde nämligen att jag skulle jobba.. Men så blev det inte.. Istället blev det true blood under morgonen sen så träffade jag melissa vid lunchtiden hon mådde inte så spec bra så hon fick ta det lugnt hos mig.. Det var ett tag sen vi träffades så det var roligt att va med henne igen.. Diana kom också förbi för dom skulle plugga tillsammans så vi små pratade lite och hade trevligt.. Sen blev det inte mycket mer än så .. Har knappt ätit nått idag och det händer väldigt sällan men har inte haft ork i kroppen har varit sjukt trött men men ska nog försöka sova lite nu ska upp rätt tidigt.. Godnatt!  P'z Out, I'm Out!


/ R.

Dagens Låt | Jeremih - Break Up To Make Up


• My Thoughts...

Shit, jag kan inte sova.. Har så jävla mycket tankar just nu.. Jag vill be om ursäkt till er alla som jag har ignorerat, undvikit eller dissat i överhuvudtagen.. Vissa, kanske förtjänar det men ni andra som inte gör det jag ber verkligen om ursäkt.. Jag gjorde det för att bevisa något men nu insett att jag måste vara en dum jävel som kastar bort bra människor som verkligen vill en väl som finns där för en som lyssnar på än.. Förlåt verkligen vill inte att ni ska tro att jag tar er förgivet för det gör jag verkligen inte.. Nii vet att jag  är en bra person framför allt en bra vän annars tror jag inte att ni hade varit där för mig eller orkat lägga ner tid på mig.. Jag har mina brister och gjort mina misstag en del skäms jag jävligt mycket över.. Ska inte komma med några bortflorklaringar men jag måste erkänna att jag har varit så jävla dum och blind och koncentrerat mig på fel saker.. Det är er jag borde lägga mer tid på för det är ändå ni som finns där för än i slutändan.. Tro mig från och med nu ska jag ändra mig jag ska ta vara på er, lära mig saker från er.. Nu ska jag börja betala tillbaka till er..  Jag ska finnas där för er så som ni finns där för mig..  För ni måste veta att jag är ingenting utan er.. Som jag sa tidigare i den förra inlägget så är det ni som gör mig till en bättre människa för jag klarar inte det på egen hand..  Hoppas att ni förstår det...

/ R.

Dagens Låt | Lil' Scrappy Ft. Ludacris - Addicted To Money


• Cheers!

 

Då skålar man för ett nytt kapitel i mitt liv dårå.. Skål på er gott folk! :)


• Till er alla som betyder nått för mig

Haha fuck vad jag är på humor! Har verkligen insett saker och ting vilket har fått mig att tänka framåt och framför allt positivt på saker och ting.. Ser fram emot framtiden måste jag säga.. Plugg, jobb allt nu känns det verkligen som att det händer saker har inte tid med onödiga saker.. Ska lova mig själv att inte slösa mer tid på skit saker för det är inte mer än just skit.. Visst, vissa skit har jag själv orsakat men jag lär mig av mina misstag och jag tänker inte begå dom igen men jag tycker inte att man ska ångra sig saker och ting för då går man inte direkt vidare från den händelsen.. Istället ska man inse att man har gjort fel och ta lärdom från det och gå vidare oavsett hur mycket personen än betyder för än.. För man kan ju inte ta hur jävla mycket skit oavsett om man har gjort fel eller inte.. Det hjälper ju inte än direkt.. Men som sagt skit är skit och skit är inte bra.. Så jag vill bara säga till er som ligger nära mig att jag verkligen uppskattar er och ni betyder så jävla mycket för mig och det kommer verkligen från hjärtat.. Jag är inte perfekt men ni har aldrig gett upp på mig ni gör mig till en jävla mycket bättre människa.. Bättre vänner för man leta efter.. Tack för allt! <3

/R

Dagens Låt | Lil' Scrappy - Chop It Up


• Today Is Monday!

Heello gott folk.. Hur mås det?! Själv så mås det jävligt bra... gjorde inte det för några min. sen men efter snack med några kompisar så mår jag genast mycket bättre :) Helgen har väl varit helt okeej.. Hände lite små skit men vem fan bryr sig längre? I know I don't! Hmm, idag har jag jobbat sen bara tagit det lugnt.. Var på AIKmatchen och såg mitt älskade AIK vinna.. Jävligt sköönt måste jag säga! Hmm, nu ska jag väl ner och göra lite té och sen blir det filmdags.. Men ni får ha det så braaa!
P'z Out, I'm Out!


/ R.

då var U18 SM helgen över

tyvär så blev det förlust mot luleå bg. men men är jävligt stolt över första o andra perioden. sen när andra halvlek börja så vet jag inte vad som hände. i början så vare så jämnt. vi ledde hela första perioden om ja nu minns rätt.
aja nu äre bara att ladda om tills nästa gången vi möter dom & det lär bli snart eftersom att man möter samma
lag en gång till. dubbelmöte alltså.
nu ska ja ta o vila :D skriver mer imorgon
eller en sista grej innan ja avslutar detta inlägg. ett citat från Muhammed Ali:
“If you even dream of beating me you'd better wake up and apologize.”, erkänn den va tuuung haha. puss


 /Gnaz


HYPE HYPE HYPE :D

tjaaa . jag har SM match om ungefär två timmar. vi möter Luleå. hinner inte skriva mer än det här för jag måste äta mat! och sedan börja rulla mot hallen :D

hare bra så hörs vi snart. peace


/G. aka Ryskmaffia

Dagens Låt | Bobby Valentino ft Ludacris - Rearview


whaaats up

fan va längesen det var jag skrev, tänkte börja skriva när jag får tid. typ då & då.
det som har hänt under tiden jag inte skrivit är att jag har börjat i gymnasiet. först så gick jag i farsta men det blev för jobbigt. typ som att åka till thailand varje morgon så jag bytte till löfströms gymnasium. det är väldigt nice där. roliga människor o tung klass.
en av anldeningarna till varför ja inte har skrivit är för att jag tränar rätt så mycket men ska försöka slänga in ett inlägg varje dag men dom kommer nog inte bli så långa:) och rhick måste fan börja skriva oftare haha han skriver några dagar i rad o fråningenstans så tar det stopp.

vet ni vad, jag hade u18 SM igår. hemmaplan sådära :D vi mötte skuru o vi vann !
idag äre vila som gäller för imorgon har vi SM match igen. ska ladda inför matchen som jag laddade för gårdagensmatch. hahah ja gick inte till skolan igår, kände att jag behövde vara hemma för att vara helt laddad inför första matchen:)

kvällens planer är nog att kolla på film o chilla ba.
det var allt från mig,ni får ha det SÅ bra. peace
/G. aka rysskmaffia


• Michael Jackson "THIS IS IT"

Heello :) skulle precis gå och lägga mig så fick jag syn på MJ trailern som jag ska lägga upp snart.. Shit, jag blev hypad efter så jag vet inte riktigt om jag kommer kunna sova men ska iaf försöka för jag ska upp rätt tidigt imorn.. Godnatt gott folk! P'z Out, I'm Out!



Michael Jackson takes a final bow in this theatrical concert film featuring rehearsal footage of the late mega star as he practiced for the 100 shows in London that never came to be in this Columbia Pictures release. High School Musical's Kenny Ortega handles direction duties as well as choreography... chores for the HD-shot film, some of which will be presented in 3-D.



/ R.

• Sunday

Hello fuckers! :) Idag mår jag gott gott har fått sova ut och allt.. det var längesen fan fick göra det :p Idag har jag inte gjort så mycket bara legat i sängen och pratat med kompisar.. Helgen har annars varit helt okeej chillade hos diana i fredags med några kompisar. .det var trevligt sen igår drog jag och art till marcelo och flippa sen mötte vi simon och drog hem till mig och bara tog det lugnt.. Men men nu ska jag nog fortsätta chilla ner mig. Hörs... P'z Out!

/ R.

Dagens Låt | Day26- So Good


Dagens Låt | Jay-Z Ft. Rihanna & Kanye West - We Run This Town


• Fredag....

Heeellooo folket! :) Hur mår ni?! Själv mår jag skit bra..  det är ju fredag... Just nu är jag bara hemma och väntar på att folk ska börja bli klara ... Några har fotbollsmatcher osv... Men hur som helst håller jag på att göra mig iordning så ska dra och fortsätta med det :)

Juste, ensak till fick ett sms för inte så längesen och jag vill bara säga att jag längtar som fan till nästa helg! <3


Take Care, I'm Out!


/ R.

Dagens Låt | Pitbull - Hotel Room Service


• Dålig dag..

Hejsan gott folk!


Orkar egentligen inte skriva idag men gör det ändå.. Hela dagen har väl varit sådär har för det mesta gått runt å tänkt en jävla massa men annars har jag bara jobbat hela dan om det var nått som var positivt med dagen så var det ett gulligt sms jag fick av en viss person som verkligen fick mig glad annars som sagt har dagen inte varit så bra... Men det kanske blir mycket bättre snart om en timme vill säga.. För då börjar HEROES på tv4 hoppas verkligen att det 'är nya avsnitt för brukar kolla efter amerikanskt tv :) hur som helst ska jag ner och hämta lite mat sen ladda inför heroes! Godnatt gott folk...

förresten vill bara säga till en viss människa att jag saknar dig som fan! P'z out!

/ R.

Dagens Låt | Bow Wow - This Is My House


***AIK***

AIK TILL FINAL I SVENSKA CUPEN!

NU VINNER VI BÅDE ALLSVENSKAN OCH CUPEN!

Dagens Låt | Mariah Carey Ft. Gucci Mane - Obsessed (Remix)


• Då var det söndag..

Yes, och helgen har varit helt okeej faktiskt så har inte så mycket att klaga på men däremot har jag sovit så jävla dåligt! Har knappt ork i kroppen.. Vaknade t ex för en stund sen för jag kunde inte hålla mig vaken.. Tänkte bara skriva lite idag för hann inte göra det igår men hoppas att ni har haft en bra heelg! :) P'z Out!

/ R.

Dagens Låt | Ace Hood Ft. Ball Greezy - Bout Me


• Snart fredag..

.. ja snart är det fredag som sagt! Längtar som fan.. Idag har jag varit med simon och marcelo.. Vi drog till Solna Gymn. och chillade sen träffade jag cleo där har inte träffat henne på ett bra tag men hon ska iaf fixa taattooo åt mig eller ska rita och så sen fixa :) Senare under dagen har jag träffat mamma osv sen drog jag hem och sov haha är så jävla trött alla har ringt och väckt mig idag :S men men nu har jag inget mer att skriva eller joo Golnaz om du läser det här så har jag inga pengar på mobilen så jag hör av mig imorn när jag har fyllt på mobilen! P'z Out!

/ R.

Dagens Låt | Mario Ft. Gucci Mane & Sean Garrett - Break Up


• Trött som fan...

.. vaknade inte för sålänge sen.. Men shiit va trött jag är! Idag har jag väl inte gjort så mycket träffade några kompisar sen drog vi in till stan och kollade lite runt sen snabbt tillbaka till solna eller hem för alla bor ju inte här.. Men iaf.. Sen blev det 30 minuters träning och en timmes sömn och nu börjar magen skrika efter mat så det är nog dags för mig att dra och få i mig nått :) P'z out!


/ R.

Dagens Låt | Yung Joc Ft. Yung Ralph & Gucci Mane - Posted At The Store


• I need a vacation..

Heelloo! Hur mås det?! Jag mår fint fint iaf men är samtidigt väldigt trött.. Idag har varit rätt lugn dag.. Började med att jag och Simon träffades i Solna C och kollade runt hittade några sköna kläder som jag ska köpa i veckan sen kom söta Melissa förbi och chillade med oss.. Sen drog vi till Kista och åt lite sen skildes vi åt senare under kvällen.. Nu ligger jag i sängen och är skit trött men ska snart börja träna och kanske springa runt sjön om jag orkar får helt enkelt se senare.. Men nu ska jag dra .. P'z Out!

/ R.

Dagens Låt | Jamie Foxx Ft. Drake, The-Dream & Kanye West - Digital Girl (Remix)