RÅNET I VÄSTBERGA haha

har ni läst eller hört om rånet?
fööör roliga alltså dom som gjorde det. läs detta : 

05.15: Personal på Banverket, mitt emot G4S värdedepå i Västberga i Stockholm ser och hör hur en helikopter landar på värdedepåns tak.

05.19: Polisen får larmet om attentatet. Den vita helikoptern, en Bell 206 Jet Ranhrt, släpper tre eller fyra personer på taket . Flera smällar hörs från byggnaden när rånarna tar sig in med hjälp av sprängladdningar. Helikoptern hovrar över värdedepån. Flera vittnen ser sedan hur säckar med pengar hissas upp i helikoptern innan den lyfter och åker i väg.

Cirka 05.25: En första polispatrull är på plats i Västberga. De kan inte gå in utan de inväntar den nationella insatsstyrkan.

Cirka 05.35: Helikoptern lyfter och åker norrut. Fotanglar har lagts ut i området för att stoppa polisen.

Den nationella insatsstyrkan går in i byggnaden.

05.49: En misstänkt bomb hittas vid polishelikoptrarna på Myttingen på Värmdö och de kan inte lyfta.

Cirka 07.00: Polisen meddelar att ingen i G4S:s personal – 21 personer var på plats i byggnaden under attentatet – har skadats.

07.37: Polisens upptäcker sprängmedel i byggnaden och utökar de redan omfattande avspärrningarna.

08.15: Helikoptern, som under natten stulits från Roslagens helikopterflyg, hittas vid Skavlöten i Arninge norr om Stockholm, uppger ett vittne för Aftonbladet. Den står vid kanten av ett fält, bara någon meter ifrån skogskanten.

08.42: De G4S-anställda eskorteras ut ur värdedepån av polisen.

13-tiden: Polisen skjuter sönder det bombmisstänkta föremålet som hittats vid helikoptrarna i Myttinge med en vattenkanon.

Strax innan 15: Polisen griper en man. Han "var på en plats som är kontrollerad i arbetet efter det grova rånet mot värdedepån (...). Hans uppgifter kommer att kontrolleras för att se ifall de är relevanta i utredningen", skriver polisen på sin hemsida.

15-tiden: Polisen uppger vid en presskonferens att de definierar rånet som en särskild händelse. Det betyder att poliser från hela länet jobbar med brottet. Jan Evensson, kriminalchef i Norrmalms polisdistrikt är kommenderingschef under råninsatsen. Han har två insatschefer under sig, en i Västberga och en i Arninge. Samverkan sker även med Rikskriminalpolisen och GOB-polisen som är inriktad på grov, organsierad brottslighet.

 

18-tiden: Polisen griper ytterligare en man. Mannen är efterlyst och ska egentligen avtjäna ett fängeslestraff. Även denna man ska under kvällen höras om han har relevanta uppgifter för utredningen.

_____________________________________________________________________________________________

dom fick med sig FEEEEEEETT med cash , om dom skulle klara sig dååå dom kommer måå bra med pengarna aso.
/G.


Kommentarer
Postat av: jessica

Vilken fin blogg :)

2009-09-25 @ 12:54:44
URL: http://livetmednoomie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback